Asasinul micutului Sebastian a vrut să omoare toată familia

Asasinul micutului Sebastian a vrut să omoare toată familia
Anchetatorii care se ocupă de cazul micuţului Sebastian Lupescu, decedat după ce a mâncat bomboane otrăvite, sunt convinşi că, în curând, îl vor identifica pe asasin. Potrivit publicaţiei Il Giornale di Sicilia, ar putea fi vorba chiar de mai multe persoane responsabile de omucidere voluntară.
 
Asasinul (sau asasinii) şi-a pregătit minuţios acţiunea: bomboanele de ciocolată fuseseră desfăcute cu grijă, iar în interior a fost injectat, cu o seringă, Carbofuran, un pesticic puternic, a cărui vânzare a fost interzisă în Uniunea Europeană încă din 2009. Apoi, criminalul a lipit cu bandă adezivă bomboanele şi le-a pus într-o pungă. Aceeaşi operaţie a fost făcută şi cu o sticlă cu vin, cumpărată cu câteva zile înainte dintr-un supermarket din localitate. De asemenea, au fost adăugate în punga cu "cadouri" şi trei portocale tratate cu aceeaşi substanţă letală.
 
Părinţii celor trei fraţi, Daniel Lupescu şi Maria Tache, au povestit anchetatorilor cum au găsit acea pungă, în cursul zilei de 8 martie. Au crezut că e vorba de un cadou.
 
Copiii, când au descoperit bomboanele de ciocolată, nu au dat atenţie bandei adezive şi au mâncat ciocolata. Cel mai mic a înghiţit două bomboane şi s-a simţit imediat rău: nu s-a mai trezit din comă. Ceilalţi doi, Alexandru şi Ionuţ, s-au salvat ca prin minune.
 
E vorba de o răzbunare: anchetatorii au ajuns la această concluzie, după ce au vorbit cu părinţii disperaţi, cu vecinii şi rudele victimelor. Cineva a vrut să-i pedepsească pe toţi membrii familiei de români.
 
Daniel şi Maria lucrau în agricultură şi doar în urmă cu puţin timp reuşiseră să-şi intregească familia, aducându-şi din ţară cei trei copii.
 
După ce au analizat ambalajul bomboanelor şi conţinutul alimentelor din punga lăsată în faţa casei, şi după discuţiile purtate cu părinţii băiatului, anchetatorii sunt convinşi că sunt pe urmele asasinului şi în scurt timp vor rezolva cazul.
 
Între timp, corpul lui Sebastian a fost încredinţat familiei, pentru înmormântare. Primarul oraşului Naro, Pippo Morello, a declarat că va contribui la repatrierea corpului neînsuflețit.
 
Sebastian va fi condus pe ultimul drum în următoarele zile și va fi înmormântat în județul Iași, de unde sunt originari părinții.

gazetaromaneasca.com

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
290

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
336

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
276

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...