Asalt social-democrat asupra redutei Contac!

Asalt social-democrat asupra redutei Contac!

 Constantin Contac  

Viitorul politic al lui Constantin Contac, presedinte al Consiliului Judetean Botosani si lider al Partidului Social Democrat, filiala Botosani, se hotaraste astazi!

Ieseanul Gheorghe Nichita, vicepresedinte PSD, care a fost desemnat sa preia interimatul la Botosani, dupa suspendarea din functie a lui Contac, a venit astazi la Botosani.

Alaturi de Nichita se afla si Valeriu Zgonea, secretar general al PSD, un apropiat al social-democratului Hrebenciuc.

La nivel national, surse din PSD spun ca debarcarea lui Contac face parte din planul Statia de Epurare, social-democratul botosanean fiind prima victima a acestor miscari in interiorul PSD, in pregatirea alegerilor europarlamentare.

Al doilea este Eugen Nicolicea, de la Mehedinti, considerat a fi omul de casa al lui Miron Mitrea in PSD.

Urmeaza, cel mai probabil, Doru Ioan Taracila, de la Calarasi.

Constantin Contac declara, in urma cu cateva zile, ca nu va renunta la functie si ca nu i se va putea reprosa nimic.

Vicepresedintele PSD Gheorghe Nichita a precizat marti, intr-o conferinta de presa, ca fostul presedinte al filialei PSD Botosani, Constantin Contac, ar fi vrut sa-si impuna rudele in structurile guvernamentale.

Domnul Constantin Contac voia sa fie prefectul judetului Botosani, iar pe feciorul lui l-a propus pentru un post de secretar de stat la Ministerul Transporturilor“, a declarat Nichita.



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
36

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
80

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
127

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...