Artisti desavarsiti, soti model si pareau cuplul ideal, spun colegii despre Marius Caia si sotia lui!

Artisti desavarsiti, soti model si pareau cuplul ideal, spun colegii despre Marius Caia si sotia lui!

 Dupa cum au cazut, medicii au tras concluzia ca barbatul a fost cel care a sarit primul  www.protv.ro

Tinerii muzicieni care, in aceasta dimineata, au murit dupa ce au cazut de la etajul sase al blocului in care locuiau, formau un cuplu fara probleme, spun apropiatii.

Tanarul de 31 de ani era din Botosani, absolvent al Liceului de Arta Stefan Luchian, insa locuia in Brasov, unde se casatorise cu Carolina, din Republica Moldova.

Marius si Carolina Caia, angajati ai Operei din Brasov, locuiau intr-o garsoniera din cartierul Tractorul.

La Opera din Brasov, repetitiile au fost oprite. Acum este doar tacere. Marius si Carolina Caia erau artisti desavarsiti, soti model si pareau cuplul ideal, spun colegii.

Vecinii spun ca in aceasta dimineata au auzit tipetele disperate ale femeii. Se certasera si aseara, insa apoi nu s-a mai auzit nimic. Doar muzica.

Ultimul mare concert pe care cei doi l-au sustinut alaturi de colegii lor a fost cel de Craciun, cand toata lumea i-a vazut extrem de fericiti.

COMPLETARE - Din primele cercetari ale politistilor se pare ca a fost vorba despre o sinucidere, insa nu sunt excluse si celelalte variante. 

Carolina a incercat, se pare, sa-l opreasca pe Marius sa se arunce, insa nu a reusit, dupa care s-ar fi aruncat imediat dupa el. O alta varianta ar arata faptul ca barbatul a aruncat-o, dupa care a sarit si el, sau cei doi au sarit imbratisati.

Medicii de la ambulanta sositi la fata locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva. "Din pacate, nu am putut decat sa constatam decesul celor doi, care probabil a fost instantaneu", a precizat medicul Nicolae Olteanu, din cadrul Serviciului de Ambulanta Brasov.


Marius si Carolina Caia s-au cunoscut la Chisinau, unde au facut facultatea. Dupa terminarea studiilor s-au mutat la Brasov. Timp de trei ani au cantat impreuna.

Marius avea 31 de ani si era tatl unui copil dintr-o relatie anterioara la Botosani, iar Carolina avea 28 de ani.
 





 

 

 

 



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
243

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...

Botoșănean judecat după ce și-a bătut cu cruzime soția!

astăzi, 09:33
39

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a lui P.D., în vârstă de 67 de ani, din orașul Flămânzi, jude...

Bogdan Andone își prezintă scuzele după victoria Botoșaniului cu Dinamo: ”Vreau să explic de ce mi-am ieșit din fire!”

astăzi, 08:48
278

Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a avut o ieșire nervoasă la partida câștigată cu Dinamo, 2-1.Tehnicianul s-a certat cu arbitrul partidei, în prima r...