Arestat preventiv după ce a bătut crunt un bărbat, căruia i-a furat pensia!

Arestat preventiv după ce a bătut crunt un bărbat, căruia i-a furat pensia!
Bestie umană! Un tânăr de 23 de ani a fost identificat de poliÅ£iÅŸti ÅŸi cercetat în stare de arest preventiv după ce a tâlhărit ÅŸi bătut crunt un bărbat, pentru banii de pensie!

Vineri, 21 martie a.c., poliÅ£iÅŸtii au dispus reÅ£inerea pentru 24 de ore în arestul IPJ BotoÅŸani, faţă de un tânăr de 23 de ani, din localitatea DracÅŸani, comuna SuliÅ£a, judeÅ£ul BotoÅŸani, acesta fiind bănuit de comiterea unei infracÅ£iuni de tâlhărie.

"Din probatoriul administrat în cauză, s-a conturat suspiciunea rezonabilă că acesta, la data de 20.03.2014, în jurul orei 12.00, în timp ce se afla în centrul localității DracÅŸani, a urmărit un un bărbat în vârstă de 50 de ani, din localitate, căruia, ulterior, prin întrebuinÅ£area de violenÅ£e, i-a sustras o sumă de bani", informează IPJ BotoÅŸani.

În fapt, la data ÅŸi ora menÅ£ionate, suspectul a a observat că bărbatul, care era însoÅ£it de tatăl său, a încasat de la agentul poÅŸtal o sumă de bani, împrejurare în care i-a urmărit pe cei doi pe o distanţă de aproximativ 400 metri, după care,
a lovit victima, sustrăgându-i suma de bani.

Partea vătămată a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Botoșani, fiind transferată ulterior la Spitalul de Neurochirurgie Iași, pentru investigații de specialitate.

În cauză continuă cercetările, sub aspectul săvârÈ™irii infracÅ£iunii de tâlhărie, urmând a se propune soluÈ›ie procedurală.

Totodată, la data de 22.03.2014, pe numele suspectului a fost formulată  propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile, propunerea fiind admisă.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
47

Înaintea sărbătorilor pascale, poliÈ›iÈ™tii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale È...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
49

 Cu multă dorire în suflet pentru viaÅ£a monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată ÅŸcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
304

Proiectul de lege care propune eliminarea obligaÈ›iei părinÈ›ilor singuri de a lucra în ture de noapte È™i precizează că aceÈ™tia pot lucra doar dacă îÈ™i doresc a fost votat favorabil...