Arestat pentru violarea unei copile!

O fetiţă de nici 14 ani a trăit momente de coşmar, fiind violată, pe un câmp din apropierea localităţii Ripiceni, de un bărbat cu aproape 20 de ani mai in vârstă!

Duminică după-amiza, în jurul orei 17.45, printr-un apel de urgenţă, tatăl unei minore în vârstă de 13 ani şi 11 luni din comuna Ripiceni, judeţul Botoşani, a sesizat că fiica sa a fost victima infracţiunii de viol comisă de un consătean în vârstă de 33 ani.

În urma cercetărilor efectuate de către echipa operativă constituită în cauză suspectul a fost reţinut în arestul I.P.J. Botoşani, pentru o durată de 24 ore, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol în formă agravantă.

Ieri, suspectul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Trinunalul Botoşani cu propunere de arestare preventivă. Propunerea poliţiştilor a fost însuşită de către procuror, fiind sesizată instanţa de judecată care a dispus arestarea preventivă a suspectului pentru o perioadă de 29 zile.

"În sarcina suspectului G. Dumitru, s-a reţinut faptul că în ziua de 1 noiembrie, în jurul orei 14.30, pe un câmp din apropierea localităţii de domiciliu, prin violenţă şi ameninţări şi profitând de imposibilitatea victimei de a se apăra şi de a-şi exprima voinţa, a întreţinut cu aceasta raporturi sexuale", a precizat comisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un botoșănean agresiv cu propria mamă, reținut de polițiști pentru încălcarea ordinului de protecție!

Wednesday, 18 September 2024

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta, în cursul zilei de marți, 17 septembrie a.c., a încălcat obligațiile impuse prin ordinul de protecție emis de o ...

Produse susceptibile a fi contrafăcute, confiscate de polițiști în Botoșani și alte două localități!

Wednesday, 18 September 2024

Imobilele aparțineau unor persoane din Botoșani, Dorohoi și Șendriceni, bănuite de comiterea infracțiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau simil...

Spectacolul „Piese de rezistență” se joacă în acest sfârșit de săptămână la Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani

Wednesday, 18 September 2024

Regia artistică: Andrei Măjeri Scenografia: Șteff Chelaru Coregrafia: Victoria Bucun Sound design: Adrian Piciorea Video design: Andrei Cozlac Corepetitor: Incze Katalin Asistent ...