Arestat dupa ce a furat peste 90 de milioane de lei din buzunarul unui botosanean!

Atenţie la hoţi! Un botoşănean a rămas fără 94 de milioane de lei vechi, după ce un hoţ i-a furat banii, în Piaţa Centrală din Botoşani.

Din fericire, hoţul a fost prins, iar prejudiciul recuperat. Miercuri, în jurul orei 12.00, M. Aurel, din municipiul Botoşani, a reclamat poliţiştilor botoşăneni că marţi, în jurul orei 10.00, în timp ce se afla în Piaţa Centrală din municipiu, persoane necunoscute i-au sustras din buzunar suma de 94 de milioane de lei vechi.

Cercetările efectuate de către poliţiştii botoşăneni au condus la identificarea cu operativitate a suspectului, în persoana lui D. Ggheorghe, de 39 de ani, din oraşul Ştefăneşti, judeţul Botoşani, reuşindu-se astfel recuperarea integrală a sumei de bani sustrasă.

În sarcina suspectului s-a reţinut faptul că, în timp ce se afla în Piaţa Centrală a municipiului Botoşani, profitând de neatenţia părţii vătămate, i-a sustras dun buzunar banii, după care a părăsit municipiul deplasându-se în localitatea de domiciliu.

Suspectul a fost identificat pe raza oraşului Ştefăneşti, iar în urma cercetărilor efectuate a fost reţinut de către poliţişti în Arestul I.P.J. Botoşani, pentru o durată de 24 ore, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

În cursul zilei de astăzi, suspectul urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani cu propunere de sesizare a instanţei de judecată în vederea arestării preventive.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani: Negocierea colectivă este obligatorie!

Thursday, 19 September 2024

În cazul în care intr-o unitate nu există contract colectiv de muncă, angajatorul sau orice altă persoană îndreptățită  să participe la negocierea colectivă, conform pr...

AJPIS Botoșani: Bani în Trezorerie pentru plata indemnizațiilor și a alocațiilor!

Thursday, 19 September 2024

Suma totală platită este de 6.300.570  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Alocația lunară de plasament - Alocația lunară de plasament pentru copilul cu hand...

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

Thursday, 19 September 2024

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...