Arestat, Contac posteaza pe blog: "Aici s-a vrut să se ajungă!"

Arestat, Contac posteaza pe blog: "Aici s-a vrut să se ajungă!"
Singura lui vina este ca... are dusmani! Asta reiese din cele scrise pe blog de fostul presedinte CJ Botosani! "Prefectul Roman C.- membru PNL, devenit apoi "apolitic", Ţăbuleac Mihai-membru PNL atunci, senator de Botoşani, apoi preşedinte de Consiliu Judeţean, Gh. Ciubotaru-membru PNL, poate şi Flutur C. (nu am informaţii), de asemenea de prietenii "de bine" de la PSD Botoşani, care aveau puternice prietenii la sediul central PSD Bucureşti, cultivate de-a lungul numeroaselor lor mandate fructuoase, de parlamentari", sunt cei care i-au "pavat" drumul catre inchisoare, spune Constantin Contac intr-o postare pe blogul sau inregistrata pe data de 3 noiembrie, ora 13.29.

Dupa modelul lui Adrian Nastase, care din inchisoare isi publica opiniile pe blogul propriu, fostul presedinte CJ de Botosani a transmis catre cititorii sai un mesaj, prin care se dezvinovateste, lovind totodata in cei care, spune el, l-au inlaturat. 

"Nu dau nume, căci se ştiu şi "mă iubesc" la fel de mult. Aceştia s-au făcut luntre şi punte, poate şi-au dat şi mâna, spuneau unii, pentru a mă înlătura, dacă se poate, şi din această viaţă", scrie Contac.

Vezi postarea lui Contac: 
Aici s-a vrut sa se ajunga!


Constantin Contac a fost arestat pe 31 octombrie 2012. El a fost trimis in judecata in 2008, de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), fiind acuzat de efectuarea de operatiuni financiare in situatii de incompatibilitate, spalare de bani si fals în declaratii.

Potrivit procurorilor DNA, Constantin Contac ar fi desfasurat, alaturi de fiul sau, Liviu Contac, fost director la Directia Judeteana de Drumuri si Poduri, afaceri din bani publici constand in contracte de prestari servicii avand ca obiect activitati de intretinere a drumurilor si transport material.

Initial, Tribunalul Brasov a dispus achitarea acestora, in anul 2011, dar procurorii DNA au facut recurs.

Curtea de Apel Brasov a dispus condamnarea lui Constantin Contac inchisoare cu suspendare, in acelasi dosar primind aceeasi sentinta si fiul sau, Liviu Contac, si administratorul societatii Construct Com, Ioan Andrici.

Constantin Contac a facut recurs, la fel procedand si procurorii DNA, miercuri, Inalta Curte de Casatie si Justitie condamnandu-l la trei ani de inchisoare cu executare.

Si fiul sau, Liviu Contac, a primit trei ani de inchisoare cu executare, el fiind, de asemenea, arestat.

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
5

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
331

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
366

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...