Arest preventiv pentru agresorul din Bucovina!

Arest preventiv pentru agresorul din Bucovina!
Tânărul care a băgat spaima, marți seară, în șapte femei a primit mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

După ce a fost audiat, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani au formulat propunere de arestare preventivă, care a fost admisă de judecători.

Bogdan Iacob este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie în formă continuată, (3 acte materiale în formă consumată şi 4 acte materiale rămase în forma tentativei).

Vă reamintim, că marţi seară, în jurul orei 19.25, Poliția Municipiului Botoșani a fost sesizată prin apel 112, cu privire la faptul că pe strada Mihail Kogălniceanu, din municipiul Botoşani, o minoră a fost agresată de un tânăr necunoscut, care i-a sustras un telefon mobil.

Echipajul mixt, format din poliţişti şi jandarmi, care s-a deplasat la locul faptei, a identificat victima în persoana lui T. A. de 14 ani, din municipiul Botoşani.

La scurt timp după primirea sesizării, a fost identificat Bogdan George Iacob, de 22 ani, din municipiul Botoșani, acesta fiind considerat principalul suspect de săvârşirea faptei reclamate.

Extinderea cercetărilor a stabilit faptul că, în după-amiaza zilei de marţi, suspectul a mai agresat alte şase minore, respectiv A. A. de 15 ani, A. A. de 15 ani, E. P. de 17 ani, C. I. de 10 ani, A. I. de 16 ani şi A. C. de 17 ani, toate din municipiul Botoşani.

Totodată, în cazul a trei dintre victime, acestora le-au fost sustrase telefoanele mobile, bunuri care au fost găsite asupra suspectului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
45

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
87

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
145

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...