Arest prelungit pentru traficanții de droguri ridicați de DIICOT!

Arest prelungit pentru traficanții de droguri ridicați de DIICOT!
Cele opt persoane arestate preventiv în urma descinderilor procurorilor DIICOT de la sfârșitul lunii iunie rămân în spatele gratiilor.

Magistraţii Tribunalului Botoşani au decis, joi, prelungirea mandatelor de arestare emise pe numele acestora cu încă 30 de zile.

Acuzaţi de constituire de grup infracţional organizat şi trafic de droguri, cei opt riscă să rămână după gratii până pe 31 iulie, însă decizia nu este definitivă.

În data de 30 iunie, procurorii DIICOT au organizat o operaţiune pentru destructurarea a două grupări specializate în trafic de droguri.

La percheziții anchetatorii au găsit 1700 de grame de substanţă vegetală şi 600 de grame de pulbere și totodată au confiscate 11.000 de lei rezultaţi din activităţi infracţionale şi au fost indisponibilizate patru autoturisme.  

Drogurile şi substanţele cu caracter psihoactiv erau comercializate cu sume cuprinse între 60 şi 100 lei/gram, pe raza municipiilor Botoşani şi Suceava, în regim stradal pe bază de comenzi telefonice. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
161

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
169

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
250

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...