Are nevoie de ajutorul nostru pentru a se bucura de copilărie!

Are nevoie de ajutorul nostru pentru a se bucura de copilărie!
Un băiețel în vârstă de 5 ani, din municipiul Botoșani, are nevoie de 5.000 de euro pentru a putea merge ca un copil normal și pentru a putea bucura de copilărie ca toți micuții de vârsta lui.

Şerban Mario Corduneanu a fost diagnosticat cu hipoplazie congenitală membrul stâng. Asta înseamnp că piciorul stâng al copilului este mai scurt cu 7,5 centimetri.

Șerban Mario fost încadrat în gradul de handicap II accentuat, iar salvarea este o operaţie pentru montarea unei proteze externe pentru corectarea diformităţilor.



Băiețelul a făcut până acum nenumărate controale la medici specialişti din Bucureşti, iar pe 26 noiembrie a fost programat la operaţie, însă părinții nu au reușit să strângă 5.000 de euro, numai contravaloarea protezei care nu este decontată de stat.

Amânarea operaţiei ar însemna dimunarea şanselor ca micuţul să meargă normal. Părinţii sunt disperaţi şi se roagă la semenii lor pentru ca fiul lor să poate alerga alături de ceilalţi copii.

"Şerban merită o viaţă normală. Este un copil frumos, plin de energie însă banii stau în calea unui destin mai bun", a declarat Claudia Corduneanu, mama copilului.

Toţi cei care vor să ajute acest caz o pot face în contul RO12BRDE070SV32753860700 deschis la BRD Botoşani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sindicatele din Învățământ nu vor pentru profesori salarii diferențiate după performanță!

Joi, 16 Mai 2024
133

Sindicatele din Învățământ au început negocierile cu Ministerul Educației pentru criteriile care vor sta la baza salarizării diferențiate a profesorilor. Amintim că pe 1 april...

Un incendiu provocat de o oală uitată pe foc a creat panică într-un bloc din Botoșani!

Joi, 16 Mai 2024
395

La caz s-au deplasat, în cel mai scurt timp, pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani cu autospecială de stingere cu apă și spumă și una de descarcerare, dar și o ambulanță aparți...

Sucevean amendat la Botoșani pentru transport ilegal de lemne!

Joi, 16 Mai 2024
73

În cursul zilei de miercuri,15 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control, pe drumul comunal din comuna Havârna, o autoutilitară...