Ardei umpluti cu orez si legume, la cuptor (de post)
Stiri Botosani Thursday, 31 March 2011 ActualitateDupa ce se racoreste putin orezul, se umplu ardeii grasi si se aseaza in cratita peste mararul uscat. Se dezleaga cateva linguri de bulion in apa rece, se potriveste de sare, piper si condimente si se incalzeste putin dupa care se poate adauga peste ardeii umpluti.
Se coace in cuptor, la foc mare, cu capac – aproape 45 minute – depinde de orezul folosit si temperatura cuptorului.
Ingrediente
* ardei gras pentru umplut (congelat)
* 3 cepe
* 2 morcovi mai mari
* 5 buc rosii potrivite, din conserva
* ardei gras cubulete (congelat)
* 1/2 kg orez
* 1 cartof crud, ras
* frunze de patrunjel si telina
* ulei, sare, piper, bulion, marar uscat.
Pofta buna!
crestinortodox.ro
Spune-ne opinia ta
Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani
Procesiunea Învierii la Botoșani: Când va avea loc și care este traseul anunțat!
Întrucât, în 2025, prăznuirea Sfântului Gheorghe (23 aprilie) - ocrotitorul municipiului Botoșani, pică în Săptămâna Luminată, tradiționalul pelerinaj de Flo...
Un botoșănean la Campionatul Mondial de Pizza! ”E o mândrie imensă și un moment important pentru noi!”
Pasiune, dorința de a-și mulțumi clienții, seriozitate și perseverență. După ce, în octombrie 2024, a obținut medalia de Bronz la Campionatul Internațional din București, de data...
(P) 3 motive pentru a-ți deschide propria afacere
Dacă ideea de a fi angajat nu te mai satisface, poate că a venit momentul să-ți deschizi propria afacere. Fie că îți transformi o pasiune în realitate sau ai alte motive, a-ți pune ...
Acest website foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Mai multe detalii despre cookie-uri aici