APROAPE DE OAMENI: Batranii din zona de granita, vizitati de politistii de frontiera!

APROAPE DE OAMENI: Batranii din zona de granita, vizitati de politistii de frontiera!
Bătrânii domiciliaţi în apropierea graniţei, în zona de competenţă a celor cinci sectoare ale poliţiei de frontieră ale Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Botoşani, au fost vizitaţi ieri de către poliţiştii de frontieră. Şi pentru că se apropie sărbătorile pascale, poliţiştii de frontieră au oferit daruri constând în alimente tradiţionale pentru masa festivă de Paşte.

Acţiunea umanitară desfăşurată ieri de personalul IJPF Botoşani păstrează tradiţia poliţiştilor de frontieră botoşăneni, care în ultimii ani au încercat ca prin darurile oferite de ei să aducă bucurie şi speranţă persoanelor aflate în suferinţă.

Cadourile oferite bătrânilor au fost achiziţionate din fonduri colectate prin contribuţia benevolă a personalului IJPF Botoşani, care au înţeles situaţia grea cu care aceste familii se confruntă zi de zi şi au dorit să le aducă o mică bucurie în pragul sărbătorilor pascale.

Cu acelaşi prilej, poliţiştii au împărţit cadouri şi câtorva veterani şi au depănat cu emoţie amintiri din vremea când şi aceştia se aflau sub arme, la datorie, veghind la graniţele ţării.
Momentele trăite ieri de poliţiştii de frontieră botoşăneni au fost deosebit de emoţionante, bătrânii şi copiii fiind încântaţi de atenţia de care au beneficiat, informeaza un comunicat al IJPF Botosani.




 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Noaptea Muzeelor 2024 la Botoșani, o ediţie aniversară sub semnul protestelor şi grevelor!

astăzi, 10:10
14

Organizatorii au anunţat că sâmbătă, la evenimentul Noaptea Muzeelor, vor fi deschise 253 de obiective în toată ţara, cu cele mai multe în Bucureşti - 55, la Iaşi - 34, T&aci...

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19
54

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
43

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...