Aproape 300 de dosare pentru pretransfer la Botosani!

Aproape 300 de dosare pentru pretransfer la Botosani!
In aceasta saptamana, Inspectoratul Scolar Judetean solutioneaza dosarele de pretransfer si restrangere de activitate a cadrelor didactice!

In prima sedinta publica, organizata  luni, in Aula Colegiului "A.T. Laurian", s-au solutionat cererile de restrangere de activitate si pretransfer pentru profesori, urmand ca in a doua sedinta publica, de miercuri, sa fie rezolvate cererile invatatorilor si ale educatorilor.
Potrivit inspectorului adjunct al Inspectoratului Scolar Judetean Botosani, Gheorghe Carmocanu, numarul total de posturi disponibile pentru incadrarea anului scolar 2010-2011 este de 577, fiind depuse 293 de dosare pentru pretransfer, dintre care 170 pentru invatatori si educatori.

"Au fost 37 de dosare pentru restrangere de activitate, s-au solutionat 32, patru ramanand nesolutionate pentru ca nu exista posturi disponibile, fiind vorba de maistri. La pretransfer au fost 123 de cereri, 83 au fost solutionate, 40 dintre profesori ramand pe postul anterior. In data de 5 mai urmeaza sa aiba loc sedinta de solutionare a restrangerii de activitate si pretransfer pentru invatatori si educatori", a precizat Gheorghe Carmocanu, inspector adjunct al ISJ.


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Femeie transportată la spital în urma unui accident produs pe o stradă din Botoșani! (foto)

astăzi, 15:15
97

O persoană a fost rănită în urma unui accident rutier produs pe strada Petru Rareș din municipiul Botoșani, luni după-amiază. În eveniment au fost implicate două autoturisme.La...

Opt polițiști de penitenciare au depus jurământul de credință la Botoșani! (foto)

astăzi, 15:02
59

Bine pregătiți, motivați, dedicați profesiei și statutului, încă 8 colegi au pășit alături de echipa Penitenciarului din Botoșani ca polițiști de penitenciare definitivi, încep...

Tragedia de duminică: Botoșăneanul care a murit trebuia să fie cavaler de onoare la nunta prietenilor săi, morți și ei în accident!

astăzi, 14:41
914

Ionela B. și George V. se aflau pe una dintre cele două motociclete, iar cavalerul lor de onoare, Irinel S., pe o alta. Ionela și George erau originari din Galați, iar Irinel dintr-un sat din jude...