Aproape 100 de copii sinistrati vor pleca in tabere in luna august

Aproape 100 de copii sinistrati vor pleca in tabere in luna august

Cristian Roman, prefectul judetului Botosani

In luna august a acestui an, copiii din familiile afectate de inundatiile care au avut loc in municipiul Dorohoi vor pleca in tabere. Ministerul de Interne, impreuna cu Prefectura judetului Iasi, ofera copiilor sinistrati 96 de locuri in tabere.
 
Astfel, Prefectura judetului Iasi a pus la dispozitie 56 de locuri in tabere de o saptamana, in doua serii de cate 28 de copii, pe langa acestea beneficiind si de un program educativ in municipiul Iasi.

"S-au organizat foarte multe tabere. Doua au venit in cursul dupa-amiezii de ieri si in dimineata acestei zile. Foarte important pentru noi e ca sunt organizate de colegii nostri, o data de Ministerul de Interne, si a doua oara de colegii din Prefectura Iasi. Ei au oferit un numar de 56 de locuri in tabere de copii si in municipiul Iasi, vor beneficia si de un program educativ, vizite la obiective istorice, culturale", a declarat Cristian Roman, prefectul judetului Botosani.

Totodata, Ministerul de Interne a oferit, in perioada 1-10 august, 15 locuri pentru o tabara la Tasnad si inca 25 de locuri pentru statiunea Saturn.

"De la minister am primit o oferta la Tasnad in perioada 1-10 august pentru 15 copii, si 25 de copii la Saturn", a adaugat Cristian Roman.

De asemenea, prefectul judetului spune ca sunt foarte multe oferte, inclusiv o  tabara la Bals, in judetul Botosani, unde copiii vor avea parte de o educatie spirituala. Copiii care vor dori sa plece in tabere trebuie sa faca un examen medical si sa primeasca acordul parintilor.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

38 de ani de la dezastrul de la Cernobâl. La Botoșani ”bate-un vânt ciudat…” (Foto)

astăzi, 14:26
84

Pe 26 aprilie 1986, la ora 01:23 noaptea, cel de-al patrulea reactor al centralei nucleare a explodat. O explozile care a degajat emisii puternic radioactive, nori întregi începând c...

Centrul Vechi s-a umplut de oameni și mașini! Care au fost „vedetele” la Retroparada Primăverii (Foto, Video)

astăzi, 12:50
327

Retroparada Primăverii, eveniment organizat de Retromobil România, a fost și anul acesta un prilej pentru botoșăneni de a adimira mașini construite în ultima jumătate de secol, unele...

Apă sistată într-un oraș și mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 12:09
261

Urmare a avariei produse în zona localității Leorda pe conducta din oțel Ø 400 mm, remediată operativ de echipele Nova Apaserv Botoșani, și având în vedere că umplerea ...