Aproape 10 la sută din angajaţii Consiliului Judeţean Botoşani, chemaţi la DNA!

Aproape 10 la sută din angajaţii Consiliului Judeţean Botoşani, chemaţi la DNA!
Mai mulţi angajaţi din cadrul Consiliului Judeţean, de la Direcţia Investiţii şi Direcţia Buget-Finanţe, care au făcut parte din comisii de licitaţie sau de recepţie a anumitor lucrări, au fost citaţi la Direcţia Naţională Anticorupţie, Serviciul Teritorial Suceava, pentru a fi audiaţi.

Procuroii anticorupţie efectuează la ora actuală cercetări la Consiliul Judeţean, într-un dosar de corupţie, fiind vizate mai multe contracte încheiate de instituţie, fiind deja puse sub acuzare unele persoane, oameni de afaceri, sau angajaţi ai unor societăţi din subordinea Consiliului Judeţean.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Sorescu, susţine că ceea ce se întâmplă este o pată pe imaginea instituţiei.

“Nici situaţia din Consiliul Judeţean nu este foarte bună. Exsită o anumită tensiune în rândul salariaţilor. Nimeni nu stă foarte relaxat când este citat şi trebuie să dea nişte explicaţii. Eu vreau să cred că cel puţin colegii mei şi-au făcut treaba conştiincios. Aproape 10% din personalul Consililui Judeţean a fost chemat la audieri", a spus Gheorghe Sorescu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19
17

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
32

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
389

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...