APM BOTOSANI: Programul CASA VERDE, la final

Vineri, 15 iulie 2011, este ultima zi când se pot depune dosare de finanţare în cadrul Programului CASA VERDE - Programul privind instalarea sistemelor de încălzire care utilizează energie regenerabilă, inclusiv înlocuirea sau completarea sistemelor clasice de încălzire, program început în data de 1 iunie 2011.

Dosarele se pot depune până la ora 14.00, la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Botoşani.
Până azi (miercuri 13 iulie 2011) au fost depuse 390 dosare pentru obţinerea unei finanţări nerambursabile de 6000 lei în vederea montării de panouri solare sau centrale termice pe baza de brichete sau peleţi.

Evaluarea dosarelor de finanţare depuse în cadrul programului se face la Bucureşti, la sediul Administraţiei Fondului pentru Mediu. Publicarea listelor cu dosarele aprobate şi respinse  se face periodic pe site-ul www.afm.ro.

"Reamintim persoanelor care s-au înscris în acest program că montarea panourilor solare, respectiv a centralelor termice, se poate face numai după aprobarea dosarelor şi semnarea contractelor de finanţare", a precizat Dana Boariu, director executiv in cadrul APM Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
255

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
109

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
119

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...