APM BOTOSANI: Programul CASA VERDE continuă!

Lansat la 1 iulie 2010, "Programul privind instalarea sistemelor de încălzire care utilizează energie regenerabilă, inclusiv înlocuirea sau completarea sistemelor clasice de încălzire" – Programul "Casa Verde" este în plină desfăşurare. Săptămâna trecută au fost semnate primele contracte de finanţare pentru solicitanţii din judeţul Botoşani.

Persoanele fizice interesate de acest program pot depune în continuare dosare de finanţare la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Botoşani, b-dul Mihai Eminescu nr. 44.

Referitor la actele care se depun facem menţiunea că în cazul în care autorizaţia de construire a expirat la data depunerii dosarului se va prezenta dovada prelungirii valabilităţii sau o copie a comunicării privind începerea execuţiei lucrărilor (adresată primăriei sau Inspectoratului de Stat în Construcţii).

De asemenea, în cazul in care adresa din buletin nu coincide cu cea de pe certificatul de atestare fiscala sau de pe extrasul de carte funciară se depune la dosar si adresa de recenzare/certificatul de nomenclatură stradală  obţinută/obţinut de la primaria pe raza căreia are domiciliul solicitantul.

Reamintim că acest program este destinat exclusiv persoanelor fizice şi finanţează instalarea următoarelor tipuri de sisteme de încălzire: panouri solare (6000 lei), pompe de căldură (8000 lei) şi instalaţii de producere a energiei termice pe bază de peleţi, brichete, tocătură lemnoasă, etc (6000 lei).

DIRECTOR EXECUTIV APM BOTOSANI,
ing.Sorin Grindei


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Oficial de la MapN, despre aparatul de zbor fără pilot descoperit în județul Botoșani: ”A rezultat că...”

astăzi, 08:18
67

Cu privire la informațiile referitoare la aparatul de zbor fără pilot descoperit în luna februarie în județul Botoșani, Biroul de presă al MApN face următoarele precizări:&Icir...

Sfințire de paraclis și hram la Mănăstirea Coșula. Ierodiacon hirotonit preot, starețul a primit ”Crucea Sfântului Ierarh Iosif cel Milostiv” (Foto)

astăzi, 07:42
117

Slujba de sfințire a fost săvârșită de Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, dimpreună cu Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, și ...

Medic din Botoșani, despre cum putem preveni o problemă pentru a evita complicațiile grave! (Foto)

astăzi, 07:17
251

Este vorba despre amigdalita cronică cu cazeum.În primul rând, dr. Diana Anca Sauciuc, medic specialist ORL din Botoșani, explică diagnosticul de amigdalită cronică: ”Este o...