Apel respins în cazul femeii care și-a tranșat mama!

Apel respins în cazul femeii care și-a tranșat mama!
Magistrații Curții de Apel Suceava au respins, vineri, apelul declarat de Tamara Ailoaie la sentința judecatorilor Tribunalului Botoșani, fiind menținută condamnarea de 25 de ani de închisoare.

Sentința nu este definitivă și poate fi atacată cu recurs la Înalta Curte de Casație și Justiție.

“Respinge ca nefondat apelul declarat de inculpata AILIOAIE TAMARA împotriva sentinţei penale nr. 21/30.01.2013 a Tribunalului Botoşani. Deduce în continuare din pedeapsa principală rezultantă aplicată inculpatei durata arestării preventive de la 30.01.2013 la zi şi menţine starea de arest a acesteia. Obligă pe apelanta inculpată la plata sumei de 450 de lei către stat, cu titlu de cheltuieli judiciare din apel. Cu drept de recurs în 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică azi 12.04.2013", se arată pe site-ul Curții de Apel Suceava.

Tamara Ailoaie, in varsta de 55 de ani, a fost judecata pentru omor deosebit de grav si profanare de morminte. Crima a avut loc la inceputul anului trecut.

Pe fondul unor discutii in contradictoriu intre mama si fiica, legate de o locuinta, Tamara Ailoaie a luat un cutit si a injunghiat-o de 19 ori in piept pe cea care i-a dat viata. Dupa ce a ucis-o, femeia a transat cadavrul, iar parti din corp au fost imprastiate pe un camp de la iesirea din municipiu, catre Suceava.

Desi crima s-a produs pe data de 24 ianuarie, aceasta a fost descoperita abia pe data de 6 februarie, atunci cand un vecin din caminul unde locuieste fiica a vrut sa remedieze o defectiune aparuta la o conducta de apa de la subsolul imobilului. El a gasit in subsol trunchiul batranei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Specialiștii antidrog, la datorie și în perioada Sărbătorilor!

astăzi, 19:15
49

În perioada minivacanțe de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale, specialiștii antidrog au desfășurat activități specifice de informare, evaluare, consiliere şi asistență specializată pen...

Sancțiuni de sute de mii de lei aplicate de polițiștii botoșăneni în perioada sărbătorilor!

astăzi, 18:47
55

Astfel, în medie, zilnic au acționat peste 150 de polițiști, fiind organizate 32 de  acțiuni punctuale, atât în zona localurilor publice și a celor în care se formeaz...

Peste 350 de jandarmi au asigurat ordinea în Botoșani în perioada minivacanței de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale

astăzi, 18:00
36

Dacă majoritatea cetățenilor a înțeles importanța adoptării unui comportament civilizat, au existat totuși situații în care a fost necesară aplicarea a 77 sancțiuni contrave...