Apel disperat al medicilor de la Trio.vet:”Sperăm că nu ne veți lăsa singuri, starea lui este foarte gravă!” (Foto)

Apel disperat al medicilor de la Trio.vet:”Sperăm că nu ne veți lăsa singuri, starea lui este foarte gravă!” (Foto)

Încă o victimă a cruzimii umane, descoperită la un pas de moarte de medicii unui cabinet veterinar din Botoșani, cunoscuți pentru implicarea în cazuri medicale extrem de grave.

De data aceasta, medicii fac apel la bunăvoința oamenilor pentru susținerea costurilor unui câine găsit în agonie:

”Are fractura craniană înfundată si nu a fost lovit de mașină, cu siguranța a fost fie lovit, fie aruncat din mașină si s-a lovit cu capul în cădere.

Starea lui este foarte gravă, iar leziunile sunt complicate septic, avand o infectie foarte mare la nivelul capului (cap, nas, sinusuri), însă încercăm să vedem, dupa ce îl stabilizăm, ce leziuni neurologice va avea”, spune unul din medicii cabinetului veterinar.

Fondurile materiale ale cabinetului sunt o problemă aparent de nerezolvat la această oră: medicii nu mai au resurse materiale nici pentru achiziția de hrană și așternut pentru animalele aflate în ocrotire:

”Din păcate, pentru hrana uscată și peletii pisicilor nu am reușit sa strângem nici măcar un sfert din necesar, însă încercăm să  mergem înainte și să sperăm că nu ne veți lăsa singuri!”, adaugă medicul.

Cei care pot veni în sprijinul asociației, au la dispoziție următoarele variante:

Cont RO69RZBR0000060018778836 titular Asociația We Care About Strays

PayPal WCASBT@yahoo.com

Revolut +40742569535

PayPal WCASBT@yahoo.com

Revolut +40742569535



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

Duminică, 19 Mai 2024
557

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

Duminică, 19 Mai 2024
62

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

Duminică, 19 Mai 2024
70

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...