Anuntul care zguduie Europa: Referendum pentru iesirea din UE!

Premierul britanic David Cameron vrea sa organizeze un referendum privind apartenenta Marii Britanii la Uniunea Europeana, pana in 2017.

"Va fi un referendum pe o problema clara, inauntru/afara, si va avea loc in prima jumatate a legislaturii care va incepe in 2015", a declarat seful Guvernului britanic, potrivit rtv.net.

"Dupa ce vom negocia un nou acord, vom oferi britanicilor un referendum cu o alegere simpla: ramanem in cadrul UE pe aceasta noua baza sau iesim complet. Va fi un referendum pe tema apartenentei sau nu la UE", a declarat Cameron intr-un discurs.

"Daca nu vom raspunde provocarilor, exista pericolul ca Europa sa esueze si ca britanicii sa devieze catre iesire", a avertizat premierul.

"Eu nu sunt un izolationist. Nu vreau decat un acord mai bun pentru Marea Britanie. Vreau un acord mai bun si pentru Europa", a afirmat Cameron.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Reacția lui Liviu Ciobotariu, după ce a încurcat-o pe Universitatea Craiova în Bănie!

Sunday, 20 October 2024

După ce în etapa precedentă a învins-o pe Rapid, formația antrenată de Liviu Ciobotariu a obținut un nou rezultat pozitiv, având în vedere că Universitatea Craiova ocupă...

Vilă cuprinsă de flăcări la Botoșani, proprietarii au aprins focul cu benzină!

Sunday, 20 October 2024

Un incendiu a izbucnit, duminică după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Baranca, comuna Cristinești. Bunurile aflate la mansarda unei case, dar și acoperișul locuinței, au fost c...

Universitatea Craiova - FC Botoșani 0-0! Remiză surprinzătoare în Bănie!

Sunday, 20 October 2024

Meciul disputat între Universitatea Craiova și FC Botoșani s-a finalizat cu scor 0-0. Cele două echipe s-au întâlnit în cadrul etapei a 13-a pe stadionul „Ion Oblemenc...