Anunţaţi Poliţia dacă l-ati văzut pe Dănuţ: A plecat de acasă după o ceartă cu tatăl său!

Anunţaţi Poliţia dacă l-ati văzut pe Dănuţ: A plecat de acasă după o ceartă cu tatăl său!
A fost trimis să achite datoriile la utilităţi, dar a pierdut banii la jocurile electronice! După ce a fost certat de tatăl său, băiatul a fugit de acasă.

NISTORICĂ DĂNUȚ s-a născut pe 15.06.1995, în orașul Săveni, judeţul Botoşani
Domiciliat în: comuna Coțușca, satul Puțureni, judeţul Botoşani

La data de 20.06.2012, în urma unor certuri cu tatăl său, minorul a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit până în prezent. Minorul a fost certat de către tatăl său deoarece în ziua de 20.06.2012 a cheltuit la jocurile electronice de noroc o sumă de bani care i se dăduse pentru a achita unele utilități.

Minorul a mai fost plecat de la domiciliu și în luna decembrie 2011, când a fost depistat la un prieten din comuna Rădăuți-Prut, județul Botoșani.

Semnalmente: înălţime – 1,70 m, greutate – cca. 80 kg, atletic, faţa rotundă, păr şaten drept, tuns scurt, ochi căprui, ten deschis.

Semne particulare: în partea dreaptă a bărbiei prezintă semnele unor afecțiuni ale pielii.

Îmbrăcămintea la data dispariţiei: tricou de culoare albastră pe spatele căruia este inscripționat un text cu litere de culoare albă, pantaloni de trening de culoare neagră având o dungă de culoare roșie în partea laterală, încălțat cu pantofi tip adidas de culoare neagră.

Oricine poate furniza relaţii cu privire la acest minor este rugat să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul gratuit 112!
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
226

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
101

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
112

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...