Anuntati Politia daca aveti informatii despre acest barbat!

Anuntati Politia daca aveti informatii despre acest barbat!
Dacă aţi văzut acest bărbat sau cunoaşteţi date despre el, anunţaţi de urgenţă cea mai apropiată unitate de poliţie sau apelaţi numărul gratuit 112!
 
MARIN VICTOR s-a născut la 30.03.1958, în comuna Suliţa, judeţul Botoşani.
În luna iunie 1995, acest bărbat a plecat de la Căminul de nefamilişti al Minei Petrila (judeţul Hunedoara), unde locuise ca angajat al Minei până în luna martie a anului 1995, spunând colegilor că merge să se angajeze ca îngrijitor de animale la o fermă în judeţul Timiş.

De la acea dată şi până în prezent nu a mai luat legătura cu nimeni din familie sau dintre cunoscuţi. Ultimul contact cu familia: telefonic, în perioada anilor 1993-1994.

Semnalmente: înălţime – 1,60 - 1,70m, greutate – 90-100 kg, constituţie atletică, păr şaten, tuns scurt, cu început de calviţie frontală, ochi căprui, ten deschis.

Semne particulare: pe barbă, în partea dreaptă, prezenta o cicatrice de circa  3 – 4  cm, ca urmare a unei intervenţii chirurgicale.
Pe umărul drept prezenta un tatuaj de culoare albastră, de circa 4 – 5 cm, reprezentând un copil.

Îmbrăcămintea la data dispariţiei: pantaloni bluejeans de culoare albastră, geacă din piele de culoare neagră, pantofi tip adidas de culoare albă.

Ultimul domiciliu: în municipiul Botoşani, strada Prieteniei, bloc V4.
Data sesizării dispariţiei: februarie 2010 .

Oricine poate furniza relaţii cu privire la acest bărbat este rugat să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul gratuit 112.
 

                                                  
BIROUL DE PRESĂ AL I.P.J. BOTOŞANI

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
387

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
735

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
1108

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...