Anunț important de la ANAF pentru utilizatorii de Windows XP, care au probleme la depunerea online a formularelor fiscale!

Anunț important de la ANAF pentru utilizatorii de Windows XP, care au probleme la depunerea online a formularelor fiscale!
Contribuabilii care nu pot transmite online formularele fiscale pot folosi o alta adresa a Agentiei Nationale de Administrare, a anuntat astazi institutia.

Conform unui anunt publicat astazi pe pagina de internet a ANAF, utilizatorii de Windows XP care intampina dificultati la depunerea online a declaratiilor pot folosi o alta adresa, disponibila AICI.

In cazul in care apare eroarea "Page can`t be displayed" trebuie apasata tasta F5 (Refresh).

Cei care vor accesa adresa anuntata de ANAF vor trebui mai intai sa se autentifice utilizand un certificat digital, iar daca timp de 10 minute vor fi inactivi, atunci sistemul ii va deconecta automat si ii va invita la relogare, se precizeaza pe site-ul ANAF.

Daca la verificarea certificatului sistemul va mentiona ca exista o eroare, atunci contribuabilii vor trebuie sa transmita un email la adresa admin.portal@mfinante.ro cu urmatoarele informatii:

-documentul de confirmare folosit la inrolarea pe portalul ANAF;

-capturile de ecran (printscreen) cu pasii urmati pana la obtinerea mesajului de eroare.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

astăzi, 22:03
308

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

astăzi, 21:22
41

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 19:16
55

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...