Anunţ făcut la lansarea PDL pentru europarlamentare: "Aveţi aici pe viitorul primar al Botoşaniului"

Anunţ făcut la lansarea PDL pentru europarlamentare: "Aveţi aici pe viitorul primar al Botoşaniului"

 Catalin Predoiu  

  Candidatul PDL la alegerile prezidenţiale din toamnă, Cătălin Predoiu, prezent duminică la Botoşani, alături de trei dintre candidaţii la alegerile europarlamentare, a spus la începutul discursului său că zicala “omul sfinţeşte locul" se potriveşte verilor Flutur de la Botoşani şi Suceava.  

 De asemenea, Predoiu l-a anunţat pe Cătălin Flutur ca fiind viitorul primar al municipiului Botoşani, spunând că oamenii cu care PDL-ul iese în faţă la alegeri sunt cei mai buni.

“În Botoşani şi în Suceava şi Fluturii sfinţesc locul. Aveţi aici pe viitorul primar al Botoşaniului, pe Cătălin Flutur, a demonstrat ce poate. Aveţi viitorul primar al Sucevei, pe Nelu Bălan, a arătat ce poate, în Parlamentul României. Îl aveţi pe viitorul europarlamentar Orest Onofrei, plin de optimism şi de resurse nebănuite. Aveţi pe Gheorghe Flutur, viitorul preşedinte al CJ Sucevei, o aveţi pe Monica, Monica fără frică, cel mai bun dintre europarlamentarii din Parlamentul European şi pe Cătălin Moroşanu, care e un adevărat bărbat, de la care domnul Ponta poate să înveţe câte ceva", a spus Cătălin Predoiu.

Din discursul său nu au lipsit atacurile la adresa social-democraţilor, despe care a spus că apară corupţia şi au făcut numai rău României, lăsându-i pe locuitorii acestei ţări fără investiţii şi fără locuri de muncă.

“PDL e un partid care luptă pentru România, nu pentru el. Iubim adevărul şi de aceea nu putem fi niciodată alături de oameni ca domnul Ponta, pentru că dânsul urăşte adevărul. Vă vom arăta care este adevărul şi pe 25 mai şi în toamnă, la alegerile prezidenţiale. Noi luptăm pentru justiţie, domnul Ponta luptă pentru corupţie. Guvernul Ponta a redus la jumătate investiţiile, anul trecut a făcut două rectificări bugetare negative, tăind complet investiţiile. Avem nevoie de o Românie puternică, toată lumea spune asta, dar noi şi înţelegem ce înseamnă o Românie puternică. Nu vom avea o Românie puternică dacă doar vestul ţării e dezvoltat şi estul nu poate să ţină pasul. Vrem un plan prioritar de investiţii pentru tot nord-estul ţării, de la Botoşani şi până jos la Galaţi. Vrem ca fiecare român să aibă aceleaşi şanse chiar dacă s-a născut la Botoşani, Braşov sau Arad", a mai spus Predoiu.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
198

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
193

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
280

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...