Antonescu: Ponta sa renunte la trasnaia cu vicepremierul. Daca vrea sa se impuna, nu putem merge mai departe

Antonescu: Ponta sa renunte la trasnaia cu vicepremierul. Daca vrea sa se impuna, nu putem merge mai departe
Crin Antonescu este hotarat sa-l infrunte pe Victor Ponta. Liderul PNL spune ca daca partenerul sau de alianta va dori sa il impuna pe presedintele PC, Daniel Constantin, pentru functia de vicepremier, atunci USL nu poate merge mai departe.

"Daca Ponta vrea sa-l impuna pe Daniel Constantin vicepremier nu putem sa mergem mai departe. E simplu, daca Ponta vrea sa schimbe datele initiale ale intelegerii politice dupa ce a luat tot ce a putut lua. Eu ma intreb si de ce mai exista ministrii domnule. Poate sa existe primul ministru, cancelaria primului ministru si secretarul general. Le-a dus pe toate. Daca nu vrea, doreste intr-un mod evident, agresiv si ostentativ sa umileasca PNL.

Chestiunea asta nu se poate. Domnul Ponta trebuie sa renunte la o trasnaie pe care a adus-o nu stiu de ce. Daca s-ar pune problema sa nu mai avem acum USL, cauza nu e Presedintia. Cauza e ca nu mai putem cautiona ceva ce nu mai este USL, ci este un PSD labartat cu d`alde stiti dvs cine. Ori noi nu ne-am angajat la asta", a spus Antonescu, la Antena 3.

Intrebat daca mai este sigur pe sprijinul USL la prezidentiale, Crin Antonescu a raspuns: De un an de zile este limpede ca PSD nu are de gand sa-si tina cuvantul.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19
32

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
38

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
401

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...