Antonescu: Nu-mi las fiica sa spuna "Basescu", ci "domnul Basescu"

Antonescu: Nu-mi las fiica sa spuna "Basescu", ci "domnul Basescu"

   ziare.com

Liderul PNL Crin Antonescu se considera un parinte sever, nepermitandu-i fiicei sale sa adreseze cuvinte urate sefului statului, pe care trebuie sa il numeasca "domnul Basescu" si nu "Basescu".

"Daca ar sti domnul Basescu ce sever sunt eu cu fiica mea, cred ca s-ar mira ... Pentru ca nu-i permit sa spuna "Basescu", ci "domnul Basescu", pentru ca este presedintele tarii. Si nu-i permit sa spuna lucruri rele, ca mai aude si ea ... Normal... Nu? Basescu e un personaj "iubit" si detestat in egala masura de multi si nu-i permit sa vorbeasca urat de domnul Basescu", a afirmat liderul PNL, pentru Stirileprotv.ro.

Crin Antonescu mai spune ca aspiratiile fiicei sale Irina, in varsta de 9 ani, sunt departe de politica si intra in zona modei.

"Ma rog, o pasioneaza moda. Moda, domnule! Nici istoria, nici matematica. Eu am mari probleme. Eu sunt un tata batran, e diferenta de 41 de ani intre noi. Eu apartin unei cu totul alte generatii, am conflicte culturale cu ea.

Mi-e foarte greu sa inteleg cum pot creste copiii astazi fara sa citeasca sau fara sa-si puna problema ca exista carti. Cartile sunt niste obiecte decorative si inutile pentru ei. Asta ma doare, fac presiuni si in fine, cu forta mai citeste", a mai spus Antonescu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Razie noctură a polițiștilor rutieri pe străzile din Botoșani! (foto)

astăzi, 13:12
2

În noaptea de 1 spre 2 mai 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu Biroul de Ordine Publică, Șecțiile de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și 3 Hlipiceni și cu poli...

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
44

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
233

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...