Antonescu: MENŢIN ceea ce am spus în Parlament. MĂ RETRAG dacă Băsescu rămâne preşedinte

Antonescu: MENŢIN ceea ce am spus în Parlament. MĂ RETRAG dacă Băsescu rămâne preşedinte
Preşedintele interimar Crin Antonescu a declarat, joi, la Realitatea TV, că afirmaţiile din presă cu privire la faptul că "s-a răzgândit" şi nu va mai ieşi din viaţa politică dacă Traian Băsescu revine la Cotroceni în urma rezultatului Referendumului de duminică sunt false.

"Nu am afirmat nici aseara nici alta data ca nu mai demisionez. dacă asta este grija pricipala a diumneavoastra, nici o grija, fac ceea ce am spus că voi face. Niciodată nu am încălcat ceea ce am spus în parlamentul României sau ceea ce am spus că voi face", a declarat Crin Antonescu, la Realitatea TV.

Preşedintele interimar Crin Antonescu a explicat, miercuri seară, referindu-se la retragerea sa din politică dacă Traian Băsescu se întorce la Cotroceni, că după anunțarea boicotării referendumului, el nu mai este "legat de niciun angajament", având în vedere că nu se mai poate vorbi de o "competiție".

Iata declaratia de miercuri seara:

"N-am facut o promisiune, ca nu datoram nimanui. Am spus pur si simplu domnului Basescu ca inteleg ca dupa referendumul acesta nu o sa mai fim impreuna, ori pleaca dansul ori plec eu (…). Cand am vazut, totusi, cat de mult sunt interesati partiazanii domnului Basescu, parca mai mult chiar decat de ramanerea domniei sale, daca plec eu, dar nu cumva ma razgandesc eu, sigur ca am avut un sentiment ambivalent, pe de o parte o pornire sa raman, ca vad ca asta le place si vreau si eu sa le fac anumite bucurii, dar, dupa aceea, chiar dupa introducerea conditiei de cvorum, am spus, da, chiar si asa, e in regula, daca nu se strang 9 milioane de oameni sa se pronunte asupra acestei chestiuni sau daca ia mai multe voturi Traian Basescu, am plecat si ma duc invartindu-ma. A survenit acum si acest element care da peste cap orice conditie de competitie electorala, in care domnul Basescu striga: fugiti, fugiti de la urne. Evident ca nu mai sunt legat de niciun angajament si de niciun ramasag", a spus Antonescu, miercuri, la Antena 3.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

Duminică, 19 Mai 2024
517

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

Duminică, 19 Mai 2024
53

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

Duminică, 19 Mai 2024
62

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...