Antonescu face scenarii pentru remaniere: "Ar putea fi mai multe schimbări de miniştri, ar putea fi numai la MAI"

Antonescu face scenarii pentru remaniere: "Ar putea fi mai multe schimbări de miniştri, ar putea fi numai la MAI"
PNL va analiza activitatea guvernamentală a propriilor miniştri la Delegaţia permanentă de la sfârşitul săptămânii, Crin Antonescu reiterând faptul că atât timp cât aceştia sunt încă în funcţie, nu sunt nemulţumiri. Cu toate acestea, preşedintele liberal nu exclude posibilitatea să existe mai multe schimbări de miniştri.

"Vom discuta în general despre activitatea guvernamentală. Ar putea fi mai multe schimbări de miniştri, ar putea fi numai aceasta, decizia este la Delegaţia permanentă. Vom face o propunere pentru MAI. nu s-a întâmplat nimic între timp care să schimbe această socoteală simplă. Câtă vreme sunt în funcţie, înseamnă că partidul care îi susţin acolo e mulţumit de activitatea lor", a declarat Antonescu, la finalul şedinţei comisiei pentru revizuirea Constituţiei.

Conform gandul.info, nici în privinţa nominalizării unui viitor ministru de Interne liberalii nu au luat o decizie finală, deşi discuţii în acest sens există, Antonescu excluzând varianta unui schimb de ministere între MAI şi MApN.

"Discuţii preliminare şi ipoteze în partid le port, nu am în acest moment o decizie luată în acest sens", a mai spus Antonescu.

Surse din PNL au declarat recent pentru gândul.info că pe lista remaniabililor figurează vicepremierul Daniel Chiţoiu, ministru de Finanţe, nemulţumiri fiind şi în cazul altor miniştri, ca de exemplu Mariana Câmpeanu, de la Muncă, şi Ramona Mănescu, de la Transporturi.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
123

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
475

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
186

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...