Antonescu: Eu nu vreau sa fiu candidat. Vreau sa fiu presedintele Romaniei si voi fi!

Antonescu: Eu nu vreau sa fiu candidat. Vreau sa fiu presedintele Romaniei si voi fi!
Crin Antonescu si-a anuntat intentia de a deveni presedintele Romaniei in discursul tinut in fata tinerilor din orgazizatiile de tineret ale partidelor care compun USL.    

"Unii cred ca ma aflu aici ca sa confirm candidatura mea la prezidentiale. Nu-i adevarat, pentru ca n-a infirmat-o nimeni. Eu nu mi-am depus si nu depun acum nicio candidatura. Eu, pur si simplu, nu vreau sa fiu candidat. Vreau sa fiu presedintele Romaniei si voi fi!", a spus Crin Antonescu.    

"Ma pregatesc pentru asta, dar nu electoral. Ma pregatesc invatand cu toata tineretea pe care o am, pentru ca sunt lucruri pe care nu le stiu. Ma pregatesc, dar batalia pentru Cotroceni nu incepe si nu se termina cu un candidat, Crin Antonescu sau altul", a spus co-presedintele USL.  

 In discurs, Crin Antonescu si-a expus viziunea despre cum ar trebui sa arate un presedinte: "Nu intelegem presedintele ca pe un intrigant, ca pe un ipocrit. Inteleg presedintele Romaniei ca pe un lider de constiinta nationala. Atat. E de ajuns.  

 Presedintele Romaniei nu conspira. Va trebui sa inspire. Nu face jocuri de pe o zi pe alta. Nu destituie si nu impune guverne. Nu face manevre prin Parlament, nu face dosare. Reprezinta poporul".  

 "Nimeni, nici analistii ghicitoare, nici astrologii, nici vrajitorii nu vorbesc despre asta, se tin de masa si spun apasat ca pe o incantatie: Crin Antonescu nu va fi niciodata presedintele Romaniei.    

Altii, prieteni de-ai nostri, spun ca Antonescu va fi. Nu aceasta este tema. Nu de asta depinde destinul acestei tari, ci de modul in care vom duce batalia. Si daca vom castiga batalia, mai departe suntem castigatori oricum", a incheiat presedintele PNL, citat de ziare.com. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum va arăta programul „Respect pentru pacienți”, anunțat de Lucian Trufin, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Botoșani

astăzi, 11:04
1

„În mandatul doamnei președinte Doina Federovici s-au realizat investiții extraordinare în unitățile medicale din județ. Avem echipamente noi, mobilier nou, saloane curate și c...

Noaptea Muzeelor 2024 la Botoșani, o ediţie aniversară sub semnul protestelor şi grevelor!

astăzi, 10:10
17

Organizatorii au anunţat că sâmbătă, la evenimentul Noaptea Muzeelor, vor fi deschise 253 de obiective în toată ţara, cu cele mai multe în Bucureşti - 55, la Iaşi - 34, T&aci...

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19
56

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...