Antonescu, dupa ce Iliescu l-a facut lichea: Probabil ca anturajul prost al lui Dragnea l-a stricat

Crin Antonescu a pus pe seama anturajului lui Liviu Dragnea jignirile lansate luni la adresa sa de fostul presedinte Ion Iliescu, care l-a numit "lichea, om fara substanta, chiulangiu".

Antonescu a precizat ca este obsinuit de cel putin cinci ani sa fie "tinta tuturor atacurilor", "din toate directiile", si a pus termenii duri folositi de Iliescu pe seama "prostului anturaj", cu referire la Liviu Dragnea.

"Faptul ca Ion Iliescu s-a lasat azi dimineata luat de val" este "din cauza anturajului, un prost anturaj, o spun in cunostinta de cauza, si pe mine m-a afectat anturajul asta", a spus Crin Antonescu, notand ca Iliescu se afla langa Liviu Dragnea duminica seara.

Acesta a adaugat ca nu a mirat pe nimeni "limbajul dl Iliescu cand era mai proaspat iesit din comunism" si a apreciat ca "probabil ca dl Iliescu a fost stricat de anturaj la batranete".

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, l-a atacat dur pe Crin Antonescu, intr-o declaratie acordata cotidianului gandul.info, numindu-l pe liderul liberalilor "lichea", "om lipsit de substanta" si "chiulangiu".

"Este o lichea si un om lipsit de substanta si prezenta politica serioasa. Nu mai avea niciun fel de autoritate nici in partid, nici in societate. S-a angajat cu o mare responsabilitate pe un drum periculos. Si-a incheiat cariera politica Crin Antonescu. Absolut. Nu mai are credit nici in PNL, nici in societate. Cu aceasta a luat sfarsit drumul sau de om in politica", a declarat Iliescu, pentru gandul.info.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu“ Botoșani organizează concurs de creație literară! (foto)

Friday, 27 September 2024

Lucrările pot fi trimise pe adresa de e-mail: lecturabjme@gmail.com sau pot fi depuse la Sala de Lectură a Bibiotecii, sediul central din Calea Națională, nr. 64. Termenul limită de predare es...

Elevii unei școli din Botoșani învață despre leadership și educație financiară la Târgul anotimpurilor! (foto)

Friday, 27 September 2024

"It takes a village to raise a child" spune un proverb și asta au reușit educatorii, învățătorii și profesorii Școlii Gimnaziale „Sfânta Maria” din Botoșani: ...

Eveniment de excepție marca BIZZ CLUB Botoșani (foto)

Friday, 27 September 2024

Pe 25 septembrie 2024, Hotelul Rapsodia din Botoșani a fost gazda workshop-ului „Vânzări cu IMPACT: Convinge Creierul Instinctual să spună DA”, susținut de Răzvan Curcubătă, ...