Antonescu: Domnule Croitoru, nu înţeleg ce căutaţi azi în Parlament!

Antonescu: Domnule Croitoru, nu înţeleg ce căutaţi azi în Parlament!

 CRIN ANTONESCU  

PNL nu va vota Cabinetul Croitoru. Este mesajul transmis astăzi de preşedintele PNL Crin Antonescu de la tribuna Parlamentului. Liderul liberal a lansat un atac dur la adresa lui Lucian Croitoru, prim-ministul desemnat de Traian Băsescu, şi i-a cerut şefului statului ca "în al 12-lea ceas să facă ceea ce este raţional pentru România" şi să respecte voinţa majorătăţii parlamentare.
 
"Votul de azi, respingerea unei malformaţii politice, este un moment de normalitate. Este rolul nostru să extidem normalitatea la scara întregii ţări. Nu înţeleg, domnule Croitoru, şi domnilor care-l însoţiţi, ce căutaţi azi aici. Aici e Parlamentul României, Parlamentul s-a pronunţat clar - la consultări, la discuţiile cu dumneavoastră, prin hotărârea adoptată s-a pronunţat limpede că acordă încredere altcuiva şi dumneavoastră ar trebui să vă depuneţi mandatul", a comentat Antonescu. El a adăugat că prezenţa lui Croitoru în Parlament arată, că premierul desemnat, alături de Vasile Blaga, mizează "pe şantajarea sau coruperea parlamentarilor".

"Nu mai am nimic de spus despre Guvernul Croitoru. De ce îi e frică nu va scăpa, dar, din păcate, asta nu ne rezolvă problemele reale, autentice ale României. Rezolvă doar această farsă inutilă şi, într-o anumită măsură, vulgară", a mai spus Antonescu.

Antonescu a ţinut să asigure că parlamentarii PNL vor vota "categoric" împotriva echipei Croitoru şi "se pronunţă categoric împotriva acestei farse". "Nici nu ar trebui să ne aflăm aici", a comentat liderul PNL, susţinând că în orice ţară democratică, un  premier desemnat, care ştie că nu are sprijin parlamentar, şi-ar fi depus mandatul.

Crin Antonescu a criticat faptul că lideri PD-L susţin că echipa Croitoru ar putea trece de Parlament.

"România de azi e silită să se întrebe dacă Traian Băsescu şi ai lui au mai cumpărat nişte parlamentari. Nu mai am nimic de spus faţă de Guvernul propus de Croitoru. De ce îi e frică nu va scăpa", a adăugat preşedintele liberal, adăugând că, totuşi, respingerea Guvernului propus nu rezolvă problemele. "Dar rezolvă doar această farsă inutilă, chiar vulgară", a comentat Antonescu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani au jucat fotbal în memoria colegului ucis pe un peron de gară!

astăzi, 13:24
1

Astfel, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași (din Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Vaslui și Bacău) au jucat ieri pe Stadionul Areni din Suceava, cu gându...

Bistro Provence, un loc unde simplitatea și eleganța se împletesc armonios pentru a crea o atmosferă relaxantă (galerie foto)

astăzi, 12:44
122

La Bistro Provence din Botoșani poți să savurezi o cafea de calitate sau o gustare delicioasă, dar și un pahar de vin în compania unui preparat simplu și gustos.Bucăt...

Ce pedeapsă a primit un bărbat care a urinat pe mașina de poliție, după ce s-a îmbătat și a provocat un accident rutier

astăzi, 12:39
93

Judecătoria Suceava l-a condamnat pe Cristinel C., aflat în prezent în Penitenciarul Botoşani, la pedeapsa de 4 ani și 20 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, tu...