Antonescu anunţă că "nu este convins" de candidatul Iohannis şi că nu-l susţine în cursa pentru Cotroceni

Antonescu anunţă că "nu este convins" de candidatul Iohannis şi că nu-l susţine în cursa pentru Cotroceni
Fostul preşedinte al PNL Crin Antonescu a declarat, luni, că nu are un candidat preferat la alegerile prezidenţiale, el arătând că nu îl susţine pe Klaus Iohannis, care e candidatul PNL, pentru că nu este convins de acesta, relateaza Gândul.

Întrebat, într-o emisiune la TVR 1, care este candidatul său preferat în această campanie electorală, Antonescu a răspuns: "Nu am".

Întrebat dacă, în calitate de liberal, nu are un candidat preferat şi dacă nu îl preferă nici pe candidatul propus de PNL, Antonescu a răspuns: "Nu".

Întrebat, ulterior, de moderator de ce nu îl susţine pe Klaus Iohannis, candidatul PNL la prezidenţiale, Antonescu a răspuns: "Pentru că nu sunt convins".

La observaţia moderatorului că el a fost cel care l-a propus pe Iohannis pentru funcţia de premier şi l-a "făcut" prim-vicepreşedinte al PNL, Antonescu a replicat că aici este vorba de Preşedinţia României.

"Vorbim de Preşedinţia României aici. Aici nu e vorba de prietenie. Capacităţile diferă. Adică un om capabil să bată cuie nu e capabil să meargă şi în Cosmos. Un om capabil chiar să fie prim-ministru nu e neapărat capabil să fie preşedinte. Sunt lucruri foarte diferite", a spus Antonescu.

El a arătat că, pentru persoana sa, Iohannis a ridicat un semn de mare întrebare când a făcut declaraţii contradictorii despre evenimentele din 2012.

"În momentul în care domnul Iohannis vine şi spune două lucruri contradictorii despre întâmplările din 2012, pentru mine asta, la un candidat prezidenţial, e un semn de mare întrebare", a subliniat Antonescu.

El a arătat că, în ciuda acestui lucru, ca şi a altora, de detaliu, convingerea sa că România nu are nevoie de un preşedinte pesedist nu este zdruncinată.

"Asta nu îmi zdruncină convingerea că nu avem în ruptul capului nevoie de un preşedinte pesedist, în speţă domnul Victor Ponta, şi bineînţeles nici de vreun băsist", a mai spus Antonescu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum va arăta programul „Respect pentru pacienți”, anunțat de Lucian Trufin, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Botoșani

astăzi, 11:04
25

„În mandatul doamnei președinte Doina Federovici s-au realizat investiții extraordinare în unitățile medicale din județ. Avem echipamente noi, mobilier nou, saloane curate și c...

Noaptea Muzeelor 2024 la Botoșani, o ediţie aniversară sub semnul protestelor şi grevelor!

astăzi, 10:10
34

Organizatorii au anunţat că sâmbătă, la evenimentul Noaptea Muzeelor, vor fi deschise 253 de obiective în toată ţara, cu cele mai multe în Bucureşti - 55, la Iaşi - 34, T&aci...

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19
76

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...