Antonescu a convocat sedinta CSAT, dupa atentatele din Bulgaria

Antonescu a convocat sedinta CSAT, dupa atentatele din Bulgaria
Consiliul Suprem de Aparare a Tarii se reuneste, joi, la ora 14.00, cel care a convocat sedinta fiind presedintele interimar Crin Antonescu. Reuniunea are loc in contextul atentatelor de pe aeroportul din orasul bulgar Burgas.

Sedinta CSAT anuntata pentru 14.00 figura initial in agenda lui Victor Ponta, dar premierul a spus la un post TV ca presedintele interimar Crin Antonescu decide convocarea reuniunii.

Ponta a precizat, miercuri seara, la B1 Tv, ca a discutat cu Antonescu despre o asemenea reuniune in contextul atentatului din Bulgaria. Intrebat daca sedinta mai e, Ponta a spus ca presedintele interimar este cel care decide daca are loc. "Este posibila sedinta, decizia ii apartine presedintelui Antonescu", a subliniat premierul.

Cel putin sapte persoane au fost ucise si numeroase altele au fost ranite intr-o explozie care a vizat un autocar cu turisti israelieni in parcarea aeroportului din statiunea bulgara Burgas, miercuri dupa-amiaza.

Se pare ca in jur de 30 de persoane au fost ranite in timpul atentatului cu bomba din Bulgaria. Dintre raniti, cinci sunt in stare foarte grava.

Prim-ministrul Israelului, Benjamin Netanyahu, a acuzat Iranul pentru atentatele teroriste sangeroase de miercuri. Netanyahu a promis o reactie puternica dupa atac si a spus ca "toate semnele arata catre Iran".

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ana Maria Furtună a dispărut de la domiciliu de zile, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 19:38
7

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere de 31 de ani  din satul și comuna Hilișeu Horia, care a părăsit domiciliul la data de 15 mai a.c.,  ...

„Arta, expresia sufletului”, expoziție a Liceului de Artă „Ştefan Luchian”, la Muzeul de Etnografie Botoşani (Foto)

astăzi, 19:10
18

Artele vizuale (pictura, sculptura, gravura şi desenul) devin un instrument important de acordare a propriului eu creator la pulsul lumii contemporane, o descoperire a firescului ascuns în cuvi...

Un incendiu provenit de la un scurtcircuit a cuprins subsolul unui bloc din Botoșani!

astăzi, 18:17
112

Panică, în această după-amiază, pe scara unui bloc de pe Aleea Arcului din municipiul Botoșani, după ce la subsol a izbucnit un incendiu.Locatarii au simțit miros de fum și de plasti...