ANRSC: "Unde nu s-a montat repartitorul martor nu se vor lua in considereare indicatiile repartitoarelor din apartamente"

ANRSC: "Unde nu s-a montat repartitorul martor nu se vor lua in considereare indicatiile repartitoarelor din apartamente"

 Daniel Alexandru  

In unele scari de bloc din municipiu, nici pana la aceasta data nu au fost montate repartitoarele martor, in baza carora se face, sustin reprezentantii ANRSC, o repartizare corecta a energiei termice in condominiu.

In aceste conditii, directorul adjunct al ANRSC, Daniel Alexandru, a declarat ca acolo unde repartitoarele martor lipsesc nu se vor lua in considerare, la plata incalzirii, indicatiile repartitoarelor din apartamente.

"Speram ca in Botosani problema repartizarii energiei in condominiu, conform ordinului 343, sa fie rezolvata. Era un termen limita pentru montarea repartitorului martor, se pare ca in anumite asociatii de proprietari nu s-a montat acest repartitor martor si atunci rerpartizarea se va face luand in considerare doar suprafata utila a condominiului. Acolo unde nu s-a montat repartitorul martor nu se vor lua in considereare indicatiile repartitoarelor din apartamente. Acolo unde este montat, repartizarea se va face si dupa indicatiile repartitoarelor din apartamente. Repartitorul martor trebuia montat pentru o repartizare corecta a energiei termice", a declarat Daniel Alexandru, directorul adjunct al ANRSC.

Reprezentantii firmei care se ocupa cu montarea repartitoarelor sustin ca aceasta operatiune nu a fost finalizata pana acum, desi sezonul rece este aproape, pentru ca unele asociatii de proprietari refuza acest lucru.

"Nici Modern Calor si nici asociatiile de proprietari nu pot face repartizarea consumurilor. Furnizorul de energie termica factureaza pe baza calculului facut de firma care a montat repartitoarele", a specificat Iulian Bandoiu, directorul Directiei Tehnice si Licente din cadrul ANRSC.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Se întâmplă lângă noi: Tânăr din Suceava, victimă a înșelătoriei online, ce recomandă oamenii legii!

astăzi, 10:43
22

Sâmbătă,18.05.2024, ora 10:15, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată de către un tânăr despre faptul că a fost înșelat cu suma de 900 lei de către o persoan...

Cine e profesorul Daniel Botezatu?

astăzi, 09:15
87

Începând din 1884, când piesa „O scrisoare pierdută”, a lui Caragiale, a fost pusă în scenă, celebra întrebare a cetățeanului turmentat, „Eu pentru...

LOC DE DAT CU… EPIGRAMA (302)

astăzi, 08:42
30

După ce am citit câteva cărţi valoroase  de epigrame scrise de George Eftimie, am în faţă, de data aceasta, un volum de poezii: „Reverberaţii din Ţara Luanei” (Edit...