Animale salvate din calea flacarilor! Pompierii inca intervin pentru stingerea incendiului de la Roma - GALERIE FOTO

Animale salvate din calea flacarilor! Pompierii inca intervin pentru stingerea incendiului de la Roma - GALERIE FOTO
Au trecut aproximativ trei ore de cand pompierii si locuitorii comunei Roma sunt in alerta pentru stingerea incendiului izbucnit in curtea unui satean din localitate.

In respectiva curte era un grajd plin aproximativ 30 de oi si mai multe furaje, insa din fericire, animalele au fost salvate la timp si duse pe un camp din apropiere de vecini.

A fost o mobilizare exemplara in localitatea aflata la 12 km de municipiul Botosani, satenii intervenind cu furci si galeti cu apa, fara a mai sta pe ganduri.

Lupta cu flacarile a fost una incredibila din cauza vantului care sufla cu putere. Grajdul animalelor a ars complet si o mare parte din furajele din curte, insa in fata cladirii se afla o capita imensa cu baloti de fan, care nu a fost afectata datorita interventiei prompte a pompierilor.

Trei autospeciale de la I.S.U. Botosani au ajuns la Roma si dupa ce au ramas fara apa, pompierii au alimentat din raul care trece prin mijlocul satului. 

La fata locului a ajuns si primarul comunei Roma, Gheorghe Birliga.

Citeste si: Luptă cu flăcările la Roma! FOTO 











































 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

”Românii au talent” 2024: Cine sunt botoșănenii care au ajuns în semifinala competiției!

astăzi, 17:57
288

Miruna Iustina Gireadă, Daniel Ciobbanu și Emanuel Barica sunt botoșănenii care au ajuns în sezonul 14 pe scena ”Românii au talent”, acestora adăugându-li-se și Nic...

Benzar, reacție dură după ce Comisia de Recurs i-a redus suspendarea lui Hakim. ”Trebuia să mă omoare? Poate sunt interese!”

astăzi, 16:28
118

Comisia de Recurs a redus pedeapsa de 6 etape primită inițial de Hakim Abdallah la doar două, informație dezvăluită de Fanatik. Atacantul l-a accidentat grav la cap pe Romario Benzar în Bo...

Botoșănean de 20 de ani scos în cătușe din mașină!

astăzi, 14:36
364

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Vlăsinești au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de 20 de ani, din comuna Dângeni.Botoșăneanul e...