Ani grei de închisoare pentru tinerii care au spart sediul Inspectoratului Şcolar Botoşani!

Ani grei de închisoare pentru tinerii care au spart sediul Inspectoratului Şcolar Botoşani!
Cei trei tineri care în luna mai au spart sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean Botoşani au fost condamnaţi la ani grei de închisoare, de magistraţii Judecătoriei Botoşani.

Constantin Boca a primit o condamnare de opt ani de închisoare, Cotel Borcoi va sta cinci ani şi opt luni după gratii, în timp ce Ionuţ Constantin Măcărel a fost condamnat la trei ani şi patru luni de detenţie.

Instanţa i-a obligat pe aceştia să plătească daune de aproape 26.000 de lei, o parte din bani, respectiv 6.000 de lei, urmând să ajungă la Inspectoratul Şcolar pentru cele două laptopuri furate. Sentinţa nu este însă definitivă.

O tânără în vârstă de 19 ani, complice a celor trei barbaţi, este judecată separat.

Cei patru au fost acuzaţi de anchetatori că au comis nu mai puţin de 14 furturi şi tentative de furt.

Pe lângă Inspectoratul Şcolar Judeţean, aceştia au mai spart şi o grădiniţă de unde au sustras bani, iar din mai multe garaje au furat unelte sau articole de îmbrăcăminte.

Aceştia au spart şi Ocolul Silvic de pe strada Nicolae Iorga, dar nu au reuşit să fure nimic, datorită sistemului de alarmă care s-a declanşat de fiecare dată.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
267

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
316

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
252

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...