Angela Curelaru isi face bagajele, se pregatesc Iulia Cocris sau Felicia Mihai!

Angela Curelaru isi face bagajele, se pregatesc Iulia Cocris sau Felicia Mihai!

 Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean: Voi da dispozitii pentru intocmirea unei comisii care sa verifice neregulile ce mi-au fost aduse la cunostinta!  

Conducerea Consiliului Judetean Botosani, ignorata complet de sefa Directiei Judetene de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Botosani!

Ca urmare a neregulilor constatate de consilierii judetenei, referitor la activitatea desfasurata de Angela Curelariu, sefa DGASPC Botosani, presedintele Consiliului Judetean i-a dat acesteia un termen in care sa se prezinte pentru a oferi explicatii si solutii vizavi de acest aspect, termen care a si expirat.

Astazi era ultima zi in care Angela Curelariu putea sa faca propuneri de remediere a problemelor constatate de catre cei trei consilieri judeteni si vicepresedintele Consiliului Judetean Botosani, Constantin Contac.

"Intr-adevar, astazi expira termenul dat doamnei Curelariu, insa doamna nu s-a prezentat. In continuare, voi da dispozitii pentru intocmirea unei comisii care sa verifice neregulile ce mi-au fost aduse la cunostinta de consilierii judeteni", a declarat Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean Botosani.

Cel care a sesizat public faptul ca la DGASPC managementul este defectuos a fost liderul de sindicat Marius Orosanu. In urma acestor sesizari, Tabuleac a solicitat responsabililor din CJ, care raspund de aceasta intitutie, sa prezinte un raport in acest sens, de unde a rezultat existenta neregulilor.

Urmeaza ca o comisie specializata din CJ sa constate acelasi lucru, pentru a se lua masuri.

Surse din interior sustin ca, in privinta schimbarii, cartile au fost deja facute, Iulia Cocris si Felicia Mihai fiind numele vehiculate cu privire la noua conducere.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Postul Părintelui Ionică, scos la concurs. Cine se poate înscrie și care sunt condițiile!

astăzi, 11:23

Dintre cele trei posturi clericale anunțate de Mitropolia Moldovei, două sunt din județul Botoșani. Este vorba despre postul de preot paroh la Parohia ”Izvorul Tămăduirii” din mun...

Razie de amploare în zonele ”fierbinți” din Botoșani! Două persoane băgate după gratii, amenzi de peste 20.000 de lei! (Foto)

astăzi, 10:57

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, a Inspectoratului General pentru Imigrări, a Inspectoratului Județean de Jandarmi  ...

Procesiune și recital de pricense la una dintre cele mai căutate mănăstiri din Botoșani!

astăzi, 10:44

Luni, 23 septembrie, Mănăstirea Gorovei își serbează hramul Icoanei Făcătoare de Minuni a Sfântului Ioan Botezătorul. Sărbătoarea începe de duminică, 22 septembrie, la o...