Angela Curelariu a ramas cu sechele dupa ce a pierdut sefia DGASPC!

Angela Curelariu a ramas cu sechele dupa ce a pierdut sefia DGASPC!

 LIVIU RADASANU  

Sindromul postdirectorat bantuie printre botosanence! Astfel, cazul Geaninei Pintilii pare sa se repete cu Angela Curelariu, fosta sefa a DGASPC Botosani.

Potrivit actualului director al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Botosani, de cand nu se mai afla la conducerea institutiei, Angela Curelariu nu mai pare dispusa sa treaca prin unitate, drept dovada stau desele concedii, ba medicale, ba de odihna.

In urma unei convorbiri telefonice cu Liviu Radasanu, fosta directoare incearca sa-i explice superiorului sau ca are reale probleme de sanatate si ca nu se poate prezenta la serviciu din aceasta cauza.

"Sunt internata la Spitalul Judetean, trebuie sa ma reabilitez un pic, oricum am sa vin la munca. Trebuie sa imi dea tratament, nu a fost o internare ca asa am vrut eu, chiar am o problema de sanatate, probabil mai stau cateva zile, de abia mi-au luat analizele, nu am cum sa vin maine. Stiti prea bine ca sunt o persoana hipersensiva si sunt luata in evidenta", a precizat astazi Angela Curelariu, intr-o convorbire telefonica cu Liviu Radasanu, convorbire care a avut loc chiar in timpul unei conferinte de presa de la DGASPC.

In ciuda celor relatate de Curelariu, Liviu Radasanu are suspiciuni legate de certificatele medicale ale fostei directoare, cerand chiar o verificare a acestora, pentru a evita repetarea cazului Geanina Pintilii.

"De cand nu mai e director la DGASPC, doamna Curelariu este numai in concediu. Pana azi a fost in concediu de odihna si de azi este in concediu medical, maine ar trebui sa fie la munca. Am vorbit la telefon cu ea si a zis ca nu vine. Sincer, am suspiciuni in privinta actelor medicale ale dumneaei si chiar azi voi cere o verificare a acestor acte, exact ca in cazul Geaninei Pintilii, ca sa nu se adune certificatele medicale", a declarat Liviu Radasanu, director executiv al DGASPC.

Tot astazi, Angela Curelariu a primit o adresa de la Comisia de Disciplina legat de cazul alimentelor cumparate la suprapret cand era la conducerea DGASPC.

Reamintim faptul ca fosta directoare de la Drumuri si Poduri, Geanina Pintilii, s-a folosit de aceeasi scuza, a concediului medical, pentru a nu fi destituita din functie. Reprezentantii CJ au demonstrat, insa, ca certificatele medicale de care beneficiase Geanina Pintilii nu erau justificate, acestea fiind ulterior anulate.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Blue Guardians”, amplu exercițiu de pregătire tactică organizat de polițiștii botoșăneni!

astăzi, 12:51
14

În perioada 20-24 mai 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani va fi gazda unui amplu exercițiu de antrenament integrat al structurilor de intervenție și acțiuni speciale ale unit...

Lucian Trufin: „Obiectivul meu este ca pacienții din spitalele aflate în cordoonarea Consiliului Județean Botoșani să fie tratați la fel ca în spitalele private”

astăzi, 12:04
18

Candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani, Lucian Trufin, a inclus în oferta sa electorală un program dedicat modului în care sunt tratați pacienț...

Gest de omenie făcut de doi polițiști pentru o bătrână din județ! (Foto)

astăzi, 11:35
211

O bătrână de 80 de ani din județul Botoșani a apelat 112 în cursul zilei de sâmbătă, 18 mai 2024, pentru a sesiza că nu mai știe nimic de fiul său și că nu l-a mai văzut ...