Angajatul unei firme din Botoșani a ajuns la spital după ce s-a electrocutat la o staţie de transformare

Bărbatul a suferit arsuri grave pe aproximativ 70 la sută din suprafața corpului, el fiind transportat de urgență la spital.

Angajatul unei firme din Botoșani a ajuns la spital după ce s-a electrocutat la o staţie de transformare

   Foto: informatiata.ro

Un bărbat care efectua lucrări de întreţinere la o staţie de transformare din Câmpulung Moldovenesc s-a electrocutat.

Poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 că un bărbat s-a electrocutat la Staţia de transformare 110/20kV Câmpulung Moldovenesc.

Ancheta a stabilit că un angajat al unei firme din Botoşani executa lucrări de întreţinere la Staţia de transformare 110/20kV Câmpulung Moldovenesc. După ce a polizat un pilon al întrerupătorului de tensiune, a suflat cu pulverizatorul praful depus pe izolaţia polului de la acesta, moment în care s-a amorsat un arc electric, fiind electrocutat.

În urma investigaţiilor medicale, angajatul a fost diagnosticat cu „arsură grad I/II aproximativ 70% din suprafaţa corpului” şi a fost transportat la spital, pentru a-i fi acordate îngrijiri şi tratament de specialitate.

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare în acest caz, pentru a stabili circumstanețele exacte în care s-a produs accidentul de muncă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Anunț AJOFM Botoșani: În atenția agenților economici!

astăzi, 19:42

„Pentru accesarea contului dumneavoastră din PULS este necesară setarea unei parole folosind link-ul: puls.anofm.ro și adresa de e-mail la care aveți acces (dacă ați avut un cont in SEMM) ...

Proiect USR: Imobilele pentru care s-au folosit 30% materiale reciclate nu vor mai plăti impozite locale 3 ani!

astăzi, 18:52

Proiectul are ca scop îmbunătățirea semnificativă a gestionării, reciclării și valorificării acestor deșeuri în România. Inițiativa vine ca răspuns la nevoile urgente de a...

Sistemul informatic de monitorizare electronică, implementat și la nivelul județului Botoșani!

astăzi, 17:50

Monitorizarea se va realiza automat, fără intervenție umană, sistematic și exclusiv pe teritoriul României, asupra unor dispozitive electronice, pe baza identificatorului acestora și &icir...