Angajatul unei benzinării din Botoşani a furat banii din seif pentru a se distra!

Distracţia îl va costa scump pe un botoşănean în vârstă de 29 de ani, care a furat bani din seiful benzinăriei la care lucra pentru a merge la mare.

Răzvan M. a fost trimis în judecată de procurori, fiind acuzat de delapidare.

Potrivit anchetatorilor, în data de 8 mai 2012, tânărul, angajat pe atunci la staţia de carburanţi Socar Petroleum de pe Strada Independenţei din municipiul Botoşani, a luat toţi banii din seiful unităţii, fiind vorba de suma de 32.079 de lei şi a plecat la mare.

Botoşăneanul a închiriat o pensiune pe litoralul românesc, unde a stat mai multe zile după care a plecat în Murfatlar (Constanţa), unde a avut un conflict cu un tânăr, incident în urma căruia, a susţinut el, ar fi rămas fără o parte din bani.

Tânărul a mai fost condamnat la opt luni de închisoare cu suspendare după ce a fost prins la volan în stare de ebrietate. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un botoșănean, devenit de puțin timp bunic, a murit în Germania chiar de ziua mamei sale!

astăzi, 08:35

Sfârșit tragic pentru un bărbat din Botoșani, plecat în Germania la muncă. Nu a mai apucat să-și vadă nepoțelul și s-a stins chiar de ziua mamei lui. Mihai Rusu, un bărbat de ...

IPS Calinic în Decalogul Profesorului: ”Sădește cu nădejde în sufletul fiecărui învățăcel bucuria cunoaşterii!”

astăzi, 08:03

Înaltpreasfințitul Calinic, Arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților, a formulat de Ziua Mondială a Educației un „Decalog al Profesorului” adresat celor care au misiunea de a căl...

Construirea unui nou stadion la Botoșani devine o certitudine. ”Singurii oameni care se ocupă de stadion sunt primarul și cu mine!”

astăzi, 07:48

Valeriu Iftime, finanțatorul FC Botoșani, a declarat după meciul cu Rapid București, câștigat de „roș-alb-albaștri” cu 2-0, că a făcut echipă cu primarul municipiului Boto...