Angajatul ISU nu este la prima "aventura" pe sosea!

Angajatul ISU nu este la prima "aventura" pe sosea!
Claudiu Butnariu, angajatul ISU care, in stare avansata de ebrietate, a produs miercuri seara un accident in lant soldat cu victime si avarierea mai multor autoturisme, nu se afla la prima abatere de acest fel!

Barbatul de 30 de ani a dobandit pentru prima data permis de conducere categoria B in anul 2006, iar dupa numai un an i-a fost anulat ca urmare a infractiunii de refuz de recoltare de probe biologice. Butnariu si-a recastigat dreptul de a conduce in luna iunie 2008, insa acum a ramas din nou fara permis, dupa accidentul produs miercuri seara.

Reamintim ca Butnariu Claudiu, de 30 de ani, din municipiul Botoşani, in timp ce conducea autoturismul proprietate personala, marca WV Golf, pe strada Calea Nationala, dinspre Marchian spre strada Petru Rares, la intersecţia cu strada Nicolae Iorga, nu a păstrat distanta regulamentară fata de un alt autovehicul oprit în coloana la semafor, intrand în coliziune cu acesta.

In urma coliziunii, autoturismul impactat, condus regulamentar de catre A. Iulian, de 20 de ani, a impactat la randul sau un alt autoturism marca VW Golf, condus regulamentar pe aceeasi banda si directie de mers, de catre G. Alexandru, de 56 de ani, din municipiul Botoşani.

Fiind testat alcoolscopic, i s-a stabilit o concentraţie de 1,47 mg/l alcool pur în aerul expirat. Fata de subofiterul ISU se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice având o alcoolemie peste limita legală, insa Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta a anuntat, la randul sau, ca va deschide o ancheta disciplinara in acest caz.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Minore de 5 și 11 ani lovite pe trecerea de pietoni de un șofer beat! (Foto, Video)

astăzi, 21:46
265

Un accident rutier cu victime a avut loc, miercuri seară, în fața Stadionului Municipal din Botoșani.Potrivit polițiștilor, două minore de 5 și 11 ani au fost izbite pe trecerea de pi...

Ce riscați dacă folosiți e-Factura pentru operațiuni fictive!

astăzi, 20:20
44

 Aceeași pedeapsă este și pentru „folosirea de către contribuabil, cu rea-credinţă, a sistemului naţional privind factura electronică RO e-Factura, în vederea creării apa...

Sucevean prins la Botoșani transportând ilegal lemne!

astăzi, 19:13
39

Acțiunile pentru prevenirea și combaterea tăierilor ilegale de arbori și a faptelor de natură penală sau contravențională la regimul silvic continuă în județul Botoșani.Marț...