Angajatorii danezi oferă 10 locuri de muncă pentru stagiari în ferme agricole!

Stagiatura reprezintă pentru tinerii absolvenţi de liceu/facultate cu profil agricol o oportunitate pentru a obţine experienţă de muncă în Danemarca. Locurile de muncă sunt oferite la diferite ferme:  de cultivare a fructelor, legumelor, de creştere a animalelor (porci, vaci), etc., informeaza Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Botosani.

Cine poate aplica
Pentru a fi eligibil pe aceste posturi, aplicantul trebuie fie absolventul unui liceu de profil agricol (terminat in urma cu maxim 1 an) sau student la o facultate de profil agronomic sau proaspat absolvent al unei facultati cu profil agricol (absolvita in urma cu max.1 an).

Durata contractului
Durata contractului de munca este între 4-8 luni şi lucrul poate începe oricând în timpul anului, aşa încât aplicanţii trebuie să fie foarte flexibili.

Alte beneficii
Angajatorul va ajuta stagiarul la găsirea unei locuinţe sau îi va oferi cazare contracost.

Salariul
Salariul oferit este conform cu cel stabilit de contractul colectiv de muncă din Danemarca pentru acest domeniu de activitate – se porneşte de la 1270 euro brut lunar. Se beneficiază de o prevedere specială referitoare la impozitarea veniturilor ceea ce înseamnă că stagiarii vor plăti doar 5-10% impozit.

Cerinte
Sunt solicitate foarte bune cunoştinţe de limba engleză.
Aplicanţii trebuie să fie motivaţi  să muncească şi să înveţe limba daneză (cursuri de  seara).
Experienta de munca in domeniul agricol este un avantaj.

Conditii generale pentru stagiari:
•Varsta cuprinsa între 18-30 ani la momentul aplicatiei (inclusiv 18 ani si 30 ani).
•Stagiarul trebui sa aiba ca obiectiv îmbogăţirea programului educaţional pe care l-a început sau terminat in Romania. 

Modalitatea de aplicare
Veti participa la un interviu cu consilierul EURES din judetul dvs. de domiciliu. La interviu trebuie sa prezentati un CV EUROPASS si o scrisoare de intentie (ambele in limba engleza). Datele de contact ale consilierului EURES din judetul dvs. pot fi gasite pe site-ul www.eures.anofm.ro, sectiunea Contact.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
324

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
461

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
590

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...