Angajatii HSR, reclamati ca avariaza masinile in timpul manevrelor de ridicare!

Angajatii Hi Speed Recovery au ajuns in atentia Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorului dupa ce cativa botosaneni au reclamat ca s-au ales cu masinile avariate in urma manevrelor de ridicare a autoturismelor proprietate, actiunile neglijente apartinand lucratorilor HSR.

Daca pana acum CJPC declina sesizarile privitoare la HSR intrucat acestea se refereau la ridicari abuzive, de data aceasta, reclamatiile cu privire la avarierea masinilor, probate cu imagini video, intra in competenta institutiei pentru Protectia Consumatorului.

Alexandru Zarug, seful CJPC Botosani, a precizat ca a fost inaintata o adresa catre conducerea firmei HSR, in vederea clarificarii celor sesizate de cetateni.

Pe langa reclamatiile cu privire la activitatea angajatilor HSR, botosanenii s-au mai plans catre CJPC si cu privire la painea mucegaita achizitionata din magazine, la deranjamentele la telefonie fixa, E.ON, dar si nereguli in legatura cu contractele incheiate de banci.

"Numai in ultima saptamana, am primit 32 de sesizari de la cetateni. Oamenii prind incredere in institutia noastra si isi cunosc mai bine drepturile", a mentionat Zarug.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Trilogie autumnală”, expoziție de pictură și grafică pe simezele Colecției de Artă Botoșani!

Thursday, 17 October 2024

Lucrările etalate pe simeze au ca tematică principală peisajul, respectiv ilustrarea toamnei, în maniera în care anotimpul a fost perceput și redat cromatic, în tehnica preferat...

Se schimbă legea pentru șoferii în vârstă: Ce intenționează Uniunea Europeană!

Thursday, 17 October 2024

Un nou proiect de lege îi vizează pe șoferii cu vârsta de peste 70 de ani. Se discută dacă aceștia mai au abilitățile necesare pentru a conduce. Noul regulament aflat în dezba...

Ajutați câinii din Adăpostul Public Botoșani să câștige un tir cu mâncare!

Thursday, 17 October 2024

Momentan aproximativ 650 de patrupede se află la padocul municipiului, iar donațiile sunt singura lor sursă de hrană. Pentru a câștiga, avem nevoie încă o dată de sprijinul comunit...