Angajaţii Direcţiei Judeţene de Statistică Botoşani, în sărbătoare! FOTO

Angajaţii Direcţiei Judeţene de Statistică Botoşani, în sărbătoare! FOTO
Angajaţii Direcţiei Judeţene de Statistică Botoşani au fost, vineri, în sărbătoare cu prilejul aniversării a 154 de ani de la înfiinţarea acestei instituţii.

Conducerea Direcţiei Judeţene de Statistică a ţinut să marcheze acest eveniment printr-o festivitate la care au fost prezenţi pe lângă angajaţi şi prefectul Costică Macaleţi, senatorul Doina Federovici, fost director la Statistică, fostul director Dan Bacinschi, dar şi fosta directoare, ieşită la pensie, Eliza Vasiliu. De asemenea, printre cei prezenţi s-au numărat şi foşti salariaţi ai instituţiei care acum sunt pensionari.

Directorul Direcţiei Judeţene de Statistică Botoşani, Valentin Popa, le-a oferit câte o diplomă de excelenţă foştilor conducători ai instituţiei şi le-a mulţumit pentru întreaga activitate desfăşurată.

Totodată, el a ţinut să puncteze că în ciuda numărului mic de angajaţi pe care îl are Direcţia, aceştia îşi fac treaba cu profesionalism.










"Datorită măsurilor de austeritate din trecut am rămas, din păcate, o mână de oameni în această instituție și lucrăm sub spectrul reducerii numărului de salariați și desființării posturilor vacante. Acestea sunt condițiile, încercăm să ne adaptăm la ele, dar vom fi fericiți pentru orice cuvânt frumos și promisiune care ni se va aduce cu această ocazie", a spus Valentin Popa.

Şi fostul director Eliza Vasiliu şi-a adus aminte de anii petrecuţi în această instituţie.

"Foștilor noștri colegi vreau să le spun că sunt după o activitate de peste 35 de ani în statistică, dintre care am avut norocul ca aproape 20 de ani să conduc acest colectiv. Apreciez că am avut multe realizări datorate muncii colegilor pe care i-am avut la toate perioadele iar una dintre realizarile, în afară de cele profesionale, este chiar acest sediu care a fost construit și prin strădania și tenacitatea mea deși eram destul de tânăra la vremea respectivă", a spus Vasiliu.

La final, şi prefectul Costică Macaleți a transmis câteva cuvinte de felicitare tuturor statisticienilor şi cu toţii au ciocnit câte un pahar cu şampanie.







 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - FC Voluntari 0-0! Ne-am jucat cu ocaziile, salvarea de la retrogradare se decide la Galați!

astăzi, 16:30
130

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, 0-0, după un meci în care echipa a avut ocazii imense.Meciul a început modest, iar prima fază periculoasă a avut loc în minutul 36. Atu...

Incendiu la o gospodărie din apropierea Mănăstirii cu un albastru unic în lume! (foto, video)

astăzi, 15:40
320

Incendiul a izbucnit în jurul orei 15:00, la o gospodărie din localitatea Voroneț. Pompierii suceveni intervin pentru localizarea și lichidarea incendiului.Momentan se manifestă la o cas...

Tânăr prins beat la volan în Sâmbăta Mare, polițiștii au întocmit dosar penal!

astăzi, 15:23
107

În cursul zilei de sâmbătă, în jurul orei 3:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Dorohoi au oprit pentru control, pe o stradă din municipiul Dorohoi, un autoturism condus d...