Andrei Patache, cu ochii vineti la conferinta de presa: "A fost norocul meu, pentru ca am scapat destul de ieftin la ce lovitura am primit". Merita Mengolo cartonas rosu?

Fundasul celor de la FC Botosani, Andrei Patache, a ajuns cu ochii vineti la conferinta de presa premergatoare partidei de vineri cu ASA Targu Mures.

Jucatorul botosanean s-a aratat mirat de faptul ca Mengolo nu a fost eliminat in partida de ieri de la Cluj, atunci cand l-a lovit cu cotul in figura. Andrei Patache a ajuns la spital, iar jucatorul Universitatii nu a primiti nici macar cartonas galben.

"A fost un ceas rau si mi-am luat-o. E bine ca nu e atat de grav. In prima faza mi s-a spus ca e rupt, dar se pare ca e doar putin deplasat. A fost norocul meu, pentru ca am scapat destul de ieftin la ce lovitura am primit. M-am dus sa paf presiune pe el si m-a simtit in spate, iar cand s-a intors m-a lovit cu cotul. Nu stiu daca a fost intentie sau nu, dar lovitura a fost direct in nas. Am vorbit dupa meci cu Mengolo si mi-a zis ca nu m-a simtit si din intoarcere m-a lovit. A fost un meci destul de dur ieri, chiar peste masura si de la ei nu a fost sanctionat nimeni. Pana acum nu am avut probleme cu arbitrii, dar meciul de ieri a fost ca ostil. Nu sunt eu in masura sa-mi dau cu parerea, dar la mine curgea sange ca la robinet si vine arbitrul, se uita si mi-a zis ca m-a atins din intoarcere si nu m-a vazut. Nu e asta o explicatie pana la urma. Ca m-a vazut sau nu, el m-a lovit pana la urma. S-au chinuit cinci minute sa-mi opreasca sangerarea.", a declarat Andrei Patache.

Cei de la FC Botosani cred ca nu s-au facut prea multe presiuni pe aceasta faza pentru ca sunt o echipa mica, ei amitind de meciul ASA Targu Mures - Steaua Bucuresti, cand imediat dupa meci s-a discutat doar despre accidentarea lui Raul Rusescu.

"E inadmisibil asa ceva. Eu intradevar am lovit, dar nu a iesit sange, dar ieri cum ati vazut Andrei Patache a iesit plin de sange, cu nasul spart si e incredibil cand am auzit ca Andrei Patache s-a dus sa se loveasca de cotul adversarului. E prea mult. Eu am gresit si am platit, sper sa nu se mai intample.", a spus si capitanul Florin Acsinte, cel care revine dupa o suspendare de doua etape.

Medicii i-au recomandat lui Andrei Patache o pauza de 7 zile, insa jucatorul nascut chiar in orasul Botosani vrea sa intre pe teren in meciul cu ASA Targu Mures.

"O sa discut cu staff-ul si voi vedea ce voi face. E clar ca imi doresc sa joc si sa ajut echipa. Sa vad daca fac rost de o masca, pentru ca fara masca nu pot juca", a incheiat Patache.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zeci de persoane din Botoșani au raportat la ANAF venituri din meditații!

Tuesday, 1 October 2024

Valoarea netă cumulatăa acestora se ridică la peste 169 de milioane de lei, potrivit edupedu.ro. Conform datelor transmise de ANAF, cele mari venituri nete din meditații, declarate de profesori, a...

Botoșăneni pasionați de șah, câștigători în competiția „Cupa Botoșani” la șah rapid!

Tuesday, 1 October 2024

În cadrul Open A, turneu omologat de Federația Română de Șah și FIDE (Federația Internațională de Șah), au concurat 71 de jucători, legitimați la 23 de cluburi din 9 județe. Com...

Miniconcert de muzică tradițională rromă, susținut de deținuți ai Penitenciarului Botoșani!

Tuesday, 1 October 2024

Acest proiect îndrăzneț a urmărit facilitarea procesului la reintegrare și la valorizare a talentelor celor care, cu dedicare față de tradiții și muzică specifică etniei lor, au c&acir...