Andrei Nastase o acuza pe Monica Macovei de situatia tatalui sau

Andrei Nastase o acuza pe Monica Macovei de situatia tatalui sau
Andrei Nastase, fiul fostului premier incarcerat marti seara la Rahova, o acuza pe Monica Macovei de situatia in care se afla tatal sau.

Cu putin timp inainte ca Adrian Nastase sa fie transferat de la Spitalul de Urgenta Floreasca la Spitalul Penitenciar Rahova, ca urmare a punerii in executare a mandatului de arestare in dosarul "Trofeul Calitatii", Andrei Nastase a postat pe pagina de Facebook a tatalui sau imaginea Zeitei Justitiei in spatele gratiilor.

El a scris si un mesaj acuzator la adresa fostului ministru al Justitiei, europarlamentarul PDL Monica Macovei: "Monica Macovei a provocat mai multe prejudicii sistemului judiciar din Romania decat oricine altcineva inaintea ei".

Adrian Nastase a fost condamnat in urma cu o saptamana definitiv la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul "Trofeul Calitatii", dar politistii nu au putut da curs procedurilor pentru ca fostul premier si-a folosit pistolul incercand sa isi ia viata si, in loc sa ajunga in spatele gratiilor, a fost internat la Spitalul de Urgenta Floreasca.

Au urmat mai multe zile in care situatia sa a fost incerta, atat din punct de vedere medical cat si al statului sau de detinut.

Atat declaratiile medicilor, cat si ale martorilor au fost contradictorii, astfel incat DNA si Parchetul general au deschis anchete pentru a stabili ce s-a intamplat miercuri seara la domiciliul din Zambaccian al familiei Nastase, dar si ulterior la Spitalul Floreasca. Medicul Serban Bradisteanu si alti trei ofiteri de politie au fost pusi sub urmarire penala.

Monica Macovei a fost unul dintre cei mai vehementi sustinatori ai aplicarii legii de catre institutiile statului, indiferent de statutul fostului premier si de sustinerea aratata acestuia de actuala putere, in frunte cu premierul Victor Ponta. In plus, aceasta a spus ca are dubii ca diagnosticul pus de Bradisteanu ar fi corect, cunoscute fiind o serie de precedente. Declaratiile sale publice au starnit indignarea liderilor social-democrati, scrie ziare.com.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cine e profesorul Daniel Botezatu?

astăzi, 09:15
39

Începând din 1884, când piesa „O scrisoare pierdută”, a lui Caragiale, a fost pusă în scenă, celebra întrebare a cetățeanului turmentat, „Eu pentru...

LOC DE DAT CU… EPIGRAMA (302)

astăzi, 08:42
19

După ce am citit câteva cărţi valoroase  de epigrame scrise de George Eftimie, am în faţă, de data aceasta, un volum de poezii: „Reverberaţii din Ţara Luanei” (Edit...

Incendiu de vegetație noaptea trecută la Havârna, casele, la un pas de a lua foc!

astăzi, 08:27
62

Chemați în ajutor, pompierii din cadrul Punctului de Lucru Darabani și Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Havârna au ajuns la caz cu două autospeciale de stingere. ...