Andrei Marga, ambasador in Germania

Andrei Marga, ambasador in Germania
Ministrul remaniat de Externe Andrei Marga ar urma sa fie numit ambasador al Romaniei in Germania, potrivit declaratiilor unor surse politice pentru Mediafax.

Numirea lui Marga vine in contextul remanierii guvernamentale, in locul sau fiind propus fostul ministru al Justitiei Titus Corlatean.

Ministru delegat pentru Administratie a fost numit Radu Stroe. Dan Sova a primit si el o functie in Guvern - va fi ministru pentru Relatia cu Parlamentul. De asemenea, Mircea Dusa a fost trecut in locul lui Ioan Rus, la Ministerul Administratiei si Internelor. Surpriza este la Ministerul Justitiei, unde va fi numita Mona Pivniceru.

Ministrul Administratiei din Cabinetul Ponta, Victor Paul Dobre, si-a dat demisia, luni. Tot luni si-a anuntat demisia si ministrul de Interne, Ioan Rus. Cei doi ministri si-au depus mandatul in urma scandalului legat de referendumul pentru demisia lui Traian Basescu.

Ioan Rus a anuntat ca si-a inaintat demisia de onoare de la MAI, argumentand ca este "un politician onest, corect", iar in ultimele zile asupra lui au fost facute "numeroase presiuni" incepand de la Traian Basescu si continuand cu Crin Antonescu, lucru considerat "inacceptabil".
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 19:16
16

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...

Amenzi pentru proprietarii de apartamente, ce obligații au până la finalul anului!

astăzi, 18:04
70

În cazul românilor care nu își permit să cumpere, respectiv să monteze repartitoare de căldură, vor primi ajutor de a stat până la finalul lunii august 2024. Conform ANRE...

Polițiștii rutieri din Botoșani, și în acest week-end pe urmele șoferilor „certați” cu legea!

astăzi, 17:18
36

În cadrul activităților desfășurate au fost organizate cinci filtre rutiere, fiind controlate 122 de autovehicule și efectuate 54 de testări alcoolscopice, iar în urma neregulilor co...