Andrei Gheorghe are dosar penal

Andrei Gheorghe are dosar penal

 ANDREI GHEORGHE  

În urma accidentului rutier pe care l-a provocat aseară pe Bulevardul Kiseleff din Capitală, Andrei Gheorghe, consilierul ministrului Economiei, s-a ales cu dosar penal.

Astăzi, partea vătămată a depus o plângere penală pe numele său, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. Potrivit Mediafax, care citează purtătorul de cuvânt al Parchetului, Cristina Radu, dosarul va fi instrumentat de Brigada de Poliţie Rutieră a Capitalei, pentru vătămare corporală din culpă.

Ieri seară, Andrei Gheorghe a provocat un accident rutier uşor, iar, pentru că a refuzat recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei, poliţiştii  de la Rutieră au decis să îi ridice permisul de conducere.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, a precizat că măsura este una temporară, iar Gheorghe a primit în schimbul permisului o dovadă înlocuitoare.

Potrivit lui Ciocan, Andrei Gheorghe, care în urma accidentului uşor pe care l-a provocat, marţi seară, în apropiere de Bulevadrul Kiseleff, a refuzat să se prezinte la Institutul de Medicină Legală pentru recoltarea probelor biologice, poate depune plângere la Parchet pentru recuperarea permisului de conducere într-un timp mai scurt.

Ciocan a precizat, potrivit aceleiaşi surse,  că Andrei Gheorghe nu a părăsit locul accidentului şi a făcut un "etilotest", care a indicat faptul că acesta nu consumase băuturi alcoolice.

Andrei Gheorghe a declarat că a executat toate cererile Poliţiei, precizând că are intenţia de a face o analiză de sânge, însă nu la solicitarea statului, pentru că are o reţinere faţă de recoltarea unor probe de sânge, prin mijloace invazive, de către IML.

"Am executat absolut toate cererile Poliţiei. Am trecut toate procedurile. La 1.00 noaptea nu mai puteam de oboseală. Cum e posibil să stea până la 1.00 noaptea toată Poliţia Capitalei după mine, pentru un accident banal? Este sensul lumii în care trăim. Dreptatea nu este la fel pentru toată lumea. Este această măsură aplicată la fel tututor şoferilor din Bucureşti? Trăim într-o ţară strâmbă şi nedreaptă şi acceptăm la nesfârşit", a spus Andrei Gheorghe pentru Mediafax.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
555

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
169

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
438

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...