Andreea Murariu şi Eduard Huţu, Miss şi Mister Boboc la Grupul Scolar “Dimitrie Negreanu”-FOTO

Andreea Murariu şi Eduard Huţu, Miss şi Mister Boboc la Grupul Scolar “Dimitrie Negreanu”-FOTO
Cei mai frumoşi boboci ai Grupului Scolar  “Dimitrie Negreanu" au fost aleşi, miercuri seară, titlul de Miss şi Mister Boboc 2012 revenind elevilor din clasa a IX-a Andreea Murariu şi Eduard Mihai Huţu.

Pe locul doi au fost aleşi Iuliana Georgiana Aciobăniţă şi Eusebiu Simionescu, iar locul trei a revenit elevilor Madălina Andreea Croitoriu şi Vasile Cotor.









Pentru titlul de Miss Boboc au mai concurat elevele Mirela Rogoşca, Bianca Hogea, Ana Maria Melniciuc şi Irina Elena Necşanu.

Concurenţii au defilat în ţinute de zi, de dansat în ţinute sport, dar au defilat şi în ţinute de seară, dând dovadă de eleganţă şi rafinament la vals.













Momentele artistice au fost asigurate de formaţii de dans, interpreţi de muzică uşoară şi populară, fiind si o prezentare de moda in uniforme scolare.

Pe scenă a urcat şi actorul Daniel Badale, fost elev al Grupului Scolar “Dimitrie Negreanu".

Joi va avea loc Miss si Mister Boboc 2012 la Colegiul Economic "Octav Onicescu".







 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
346

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
369

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
224

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...