Andreea Marin ramane pe bara

Andreea Marin ramane pe bara
Chiar daca presa dadea ca sigura reintoarcerea Andreei Marin Banica pe sticla, in cadrul unei emisiuni la Kanal D, se pare ca turcii au renuntat la proiect.

Emisiunea "Dansand pe gheata", o varianta glaciara a mai cunoscutului "Dansez pentru tine" prezentat de sotul Andreei, Stefan Banica Jr, urma sa fie lansata in prima jumatate a acestui an.

Insa reprezentanti ai Kanal D, citati de Divaonline au afirmat ca motivele abandonarii proiectului sunt costurile de productie prea mari, care depasesc estimarile initiale.

Maria Popescu, PR Manager Kanal D, a declarat pentru sursa citata ca "este vorba despre un decor foarte mare, despre o scenografie complexa si despre o intreaga armata de oameni implicati in acest proiect", drept care nu se pune problema, pentru moment, ca Andreea Marin Banica sa prezinte emisiunea "Dansand pe gheata".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, Copălău și Prăjeni!

astăzi, 15:45
98

Meteorologii au actualizat prognoza și au emis o avertizare nowcasting tip cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, ...

Localitățile Vorona și Tudora intră până la ora 16.00 sub Cod galben de instabilitate atmosferică!

astăzi, 15:19
134

Până la ora 16:00, localitățile Vorona și Tudora se vor afla sub o atenționare meteorologică tip cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată.Se anunță averse care v...

Angela Paveliuc-Olariu, despre odiseea ouălor încondeiate de Paște. „Cojile de ou aveau şi ele importanţa lor”

astăzi, 14:07
28

Pentru Angela-Paveliuc Olariu, aşa cum chiar ea recunoaşte, etnografia a fost un adevărat refugiu, unul care a purtat-o pe culmile frumuseţilor tradiţionale.Vorbeşte cu drag despre etnografi...